Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Δυο καθάρματα διακινούσαν κιλά ηρωίνης στις πιάτσες της Ξάνθης. Συγχαρητήρια στην Ασφάλεια που τους μπουζούριασε

Συνελήφθησαν στις 14-6-2016 το μεσημέρι, σε χωριό της Ροδόπης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης με τη συνδρομή της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, δύο ημεδαποί, ένας 28χρονος και μια 21χρονη, κατηγορούμενοι για πώληση και κατοχή ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι διέθεσαν από κοινού, έναντι του χρηματικού ποσού των 15.000 ευρώ, σε αστυνομικούς, που εμφανίστηκαν ως υποψήφιοι αγοραστές μια νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 670 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Ακολούθως, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο των δραστών, καθώς και την κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

το προσημειωθέν χρηματικό ποσό των 15.000 Ευρώ, το οποίο παρέλαβαν από τους αστυνομικούς για την πώληση των ναρκωτικών

1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

2 κινητά τηλέφωνα

Κατασχέθηκαν επίσης μια νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 32,3 γραμμαρίων, η οποία βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη σε παρακείμενη περιοχή, καθώς και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με το οποίο μετέβησαν οι δράστες στο προκαθορισμένο σημείο.

Σημειώνεται ότι ο 28χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα