Κόμματα Τελευταία Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση δεν υπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα

«Η κυβέρνηση δεν υπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα», επεσήμανε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, επαναλαμβάνοντας ότι «το κόστος παραμονής αυτής της κυβέρνησης είναι μεγαλύτερο από το κόστος απομάκρυνσής της». Μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε ότι χρέος των κομμάτων εξουσίας είναι να εκτονώνουν την οργή. «Δεν το έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, το κάνουμε εμείς», είπε και καταλόγισε στην Κουμουνδούρου ότι «τόσα χρόνια πριόνισε το κλαδί πάνω στο οποίο κάθεται».

Όπως σημείωσε, «μόνο η εξαγγελία της συγκέντρωσης του “Παραιτηθείτε” παρήγαγε πολιτικά αποτελέσματα», ενώ έκανε λόγο για αυταρχισμό της κυβέρνησης, αλλά και για «βαθιά αντιδημοκρατικούς χαρακτηρισμούς» από υπουργούς και βουλευτές. Παράλληλα, τόνισε ότι η Ν.Δ. δεν ήθελε να «καπελώσει» τη συγκέντρωση και σημείωσε ότι «εμείς δεν δώσαμε εντολή να πάει κανείς, ούτε και το απαγορεύσαμε».

Επανερχόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε για άτομα «που έκαναν καριέρα στο Σύνταγμα διαμαρτυρόμενοι με τους αγανακτισμένους». «Δεν πρόκειται όμως να κάνουμε αυτά που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε.

Σχετικά Άρθρα