ΚαβάλαΤελευταία Νέα

Έξι άτομα στον εισαγγελέα για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών

Συνελήφθησαν στις 1-6-2016 στο νομό Καβάλας, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, έξι (6) ημεδαποί, ηλικίας 54, 45, 40, 39, 35 (άντρες) και 24 (γυναίκα) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στη Θάσο Καβάλας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, που αφορούσαν διακίνηση ναρκωτικών, συνέλαβαν τον 45χρονο, διότι εντόπισαν, αρχικά, στην κατοχή του δύο (2) συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 1,7 γραμμαρίων και ακολούθως βρέθηκαν στην οικία του ακόμη δύο (2) συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 26,9 γραμμαρίων.

Στη δεύτερη περίπτωση, σε χωριό της Θάσου Καβάλας,  οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 54χρονο, διότι κατείχε δύο (2) νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ηρωίνη, συνολικού βάρους 0,8 γραμμαρίων.

Στην τρίτη περίπτωση, στην Καβάλα, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., εντόπισαν και συνέλαβαν τον 35χρονο, διότι κατείχε συνολικά 40,5 δσκία των φαρμακευτικών σκευασμάτων VULBEGAL και LEXOTANIL.

Στην τέταρτη περίπτωση, στην Καβάλα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, συνέλαβαν την 24χρονη, διότι κατείχε 19 δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος HIPNOSEDON.

Στην πέμπτη περίπτωση, στη Θάσο Καβάλας, οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας και του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 40χρονο, διότι βρέθηκαν στην κατοχή και την οικία του, συνολικά 18 δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος VULBEGAL.

Στην έκτη περίπτωση, στη Θάσο Καβάλας, οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, συνέλαβαν τον 39χρονο, διότι κατείχε μία (1) συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Κατασχέθηκαν όλες οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Σχετικά Άρθρα