Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Ο Μίχογλου λέει ότι έμαθε για τον Αναπτυξιακό από τις εφημερίδες… Δήμαρχε να εδώ σου δημοσιεύουμε ολόκληρο τον Νομό για να τον μελετήσουν οι σύμβουλοί σου!!!!

Απίστευτα και τραγελαφικά πράγματα ζει ο νομός της Ξάνθης… ο Δήμαρχος Τοπείρου ΘΩΜΑΣ ΜΙΧΟΓΛΟΥ έστειλε επιστολή στον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, κ. Γ. Σταθάκη αναφέροντας «Ιδιαίτερη ανησυχία μας προκαλούν τα δημοσιεύματα των τοπικών εφημερίδων που αναφέρουν ότι στον ΝΕΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΝΟΜΟ, « ….. δεν έχει ενταχθεί στις παραμεθόριες περιοχές ο Δήμος Τοπείρου…. »». Έστειλε δηλαδή επιστολή στον υπουργό ΧΩΡΙΣ να διαβάσει τον νέο νόμο και χωρίς φυσικά να έχει μπει στον κόπο να τον έχει αναζητήσει τόσες εβδομάδες που γινόταν διαβούλευση….
Ούτε φυσικά έκανε ένα τηλέφωνο σε κάποιον από τους Βουλευτές της Ξάνθης για να ενημερωθεί… γι αυτό και τους κοινοποίησε και σε αυτούς την βαρύγδουπη επιστολή του….
Ενημερώνουμε λοιπόν τον κ. Μίχογλου που ασχολείται με διάφορα στον δήμο του εκτός από το να μελετά τον Αναπτυξιακό νόμο ότι δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Α 117 – 22.06.2016) ο νέος αναπτυξιακός νόμος αρθ. 4399/2016: Θεσμικό πλαίσιο για τη σύσταση καθεστώτων Ενισχύσεων Ιδιωτικών Επενδύσεων για την περιφερειακή και οικονομική ανάπτυξη της χώρας – Σύσταση Αναπτυξιακού Συμβουλίου και άλλες διατάξεις.”
Αν τον θέλει για να τον μελετήσει και μετά να στείλει επιστολή εδώ μπορεί και να τον κατεβάσει… ΠΑΤΑ ΕΔΩ…
Η XanthiNews τον έχει και τον δημοσιεύει!!!!!!!!!!!!! ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΔΗΜΟΣ δεν μπορούσε ένα τον βρεί;;;;;;;;;; (Τι να πω;).

Σχετικά Άρθρα