Κόμματα Τελευταία Νέα

Ο Γενικός Γραμματέας του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης μίλησε στην Ξάνθη στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και παράδοσης.

Μια διαφορετική προσέγγιση στην οικονομική κρίση και την αντιμετώπιση της έδωσε ο Γενικλος Γραμματέας του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης στην ομιλία του στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και παράδοσης την Παρασκευή το βράδυ.

Αρκετοί συμπολίτες μας οι οποίοι κουράστηκαν με την τρέχουσα πολιτική κατάσταση της κωλουτούμπας και προβληματισμένοι για το μέλλον του ΕΘΝΟΥΣ άκουσαν με ενδιαφέρον την τοποθέτηση του κ. Καζάκη. Με αναφορές στο παράδειγμα της Ισλανδίας και αναλύοντας απλές λύσεις πρότεινε έναν άλλον δρόμο, τον Εθνικό δρόμο προκειμένου να πάρουν οι Έλληνες Πολίτες την τύχη στα χέρα τους. Ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις και προτάσεις οι οποίες ομολογουμένως ακούγονται δύσπιστα από τους κουρασμένους και απαγοητευμένους Έλληνες οι οποίοι όμως έχουν καταλάβει ότι μόνο με συλλογικές δράσεις, μόνοι τους θα αλλάξουν την πορεία αυτού του τόπου.

Θα κάνουμε μια εκτενή αναφορά μέσα από την εφημερίδα μας για τις βασικές θέσεις του ΕΠΑΜ και μια ανοικτή συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.

kazakhs epam (7) kazakhs epam kazakhs epam (1) kazakhs epam (2) kazakhs epam (3) kazakhs epam (4) kazakhs epam (5) kazakhs epam (6)

Σχετικά Άρθρα