Πολύς κόσμος στις συγκεντρώσεις του ΚΚΕ… μόνο αυτοί μείνανε κοντά στην εργατική τάξη - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
Κοινωνία Τελευταία Νέα

Πολύς κόσμος στις συγκεντρώσεις του ΚΚΕ… μόνο αυτοί μείνανε κοντά στην εργατική τάξη

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 03 Ιουνίου από την Τ.Ε Ξάνθης του ΚΚΕ, η εκδήλωση- παρουσίαση του βιβλίου «Η εμφάνιση της εργατικής τάξης, ο ρόλος της στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες στον 20ό αιώνα και η στρατηγική του ΚΚΕ». Την ομιλία, στην κατάμεστη αίθουσα του Εργατικού κέντρου της Ξάνθης, πραγματοποίησε ο Νίκος Φακιρίδης μέλος της Επιτροπής Περιοχής ΑΜΘ του ΚΚΕ ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων : «Το κρίσιμο ζήτημα για να προχωρήσουμε νικηφόρα στο σκληρό ταξικό πόλεμο που διεξάγουμε, είναι ο προσανατολισμός της ταξικής πάλης ώστε να σημαδεύει τον πραγματικό αντίπαλο, την άρχουσα τάξη των καπιταλιστών, το κράτος τους και τις ιμπεριαλιστικές λυκοσυμμαχίες που τη στηρίζουν, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ. »

Η έκδοση που παρουσιάστηκε, περιλαμβάνει υλικά από τη διημερίδα της Κ.Ε του Κ.Κ.Ε, που πραγματοποιήθηκε στις 21-22 Νοέμβρη 2015 στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια ζωής και δράσης του Κόμματος. Περιλαμβάνεται, επίσης, αρχειακό υλικό που εκτέθηκε τις μέρες της διημερίδας.

Μετά την ομιλία ακολούθησε πλούσια και ενδιαφέρουσα συζήτηση με ερωτήσεις και παρεμβάσεις.

kke xanthis (1) kke xanthis (2) kke xanthis

Σχετικά Άρθρα