Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Πάμε όλοι μαζί οι Ξανθιώτες να βοηθήσουμε αυτήν την φορά την μικρή Μαρία που κάνει επέμβαση αφαίρεσης όγκου στον εγκέφαλο

Για ακόμη μια φορά οι Ξανθιώτες ενώνονται για έναν ιερό σκοπό. Η μικρή Μαρία είναι μόλις 3 ετών και έχει κάνει επέμβαση αφαίρεσης όγκου στον εγκέφαλο. Δυστυχώς, η πρώτη αυτή επέμβαση δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα και πρέπει να χειρουργηθεί ξανά. Για να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό χρειάζεται η στήριξη όλων μας.

Για το σκοπό αυτό διοργανώνεται φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα ερασιτεχνών (ΕΠΣ Ξάνθης – XANTHI REGION) και των ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΑΡΙΑΣ (ομάδα που αποτελείται από παλιούς και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές).

Συνεισφέρουμε ΟΛΟΙ με την αγορά εισιτηρίων του ενός ευρώ (1€), για να στηρίξουμε την οικογένεια της Μαρίας. Οι φίλοι της Μαρίας είμαστε χιλιάδες και μπορούμε να αποδείξουμε ότι όλοι οι Ξανθιώτες είμαστε στο πλευρό της. Την Παρασκευή 15 Ιουλίου στις 18:30 στο γήπεδο της Μαρίας. Είμαστε εκεί για την Μαρία !!!

Εισιτήρια προπωλούνται στα παρακάτω σημεία:

Γραφεία ΕΠΣ Ξάνθης

Βιβλιοπωλείο Πυργελή

Λαογραφικό Μουσείο

Αφισόραμα

Πρατήριο Άρτου Κίτρινος Φούρνος

Σούπερ Μάρκετ Μπόγλου (Εύμοιρο)

Πολιτιστικός Σύλλογος Βάτραχοι

Fitness Γυμναστηριο

Σχετικά Άρθρα