Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Καλά βρε Βασίλη εσύ από το ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ; Είσαι δάσκαλος και έκανες και 12 χρόνια δήμαρχος!!!

Πλάκα μας κάνει ο πρώην Δήμαρχος και αρχηγός της αντιπολίτευσης του δήμου Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης που εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου με το οποίο κατηγορεί τον Τσιτιρίδη γατί δεν έκανε ακόμα μείωση των δημοτικών τελών…. Γιατί Βασίλη μου τα δημοτικά τέλη τα εισπράττει η ΔΕΗ και ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΑΚΟΜΗ Η ΙΔΙΑ την διαδικασία αυτή… τόσο απλή είναι η εξήγηση… γιατί δεν ρωτούσες τον Τσιτιρίδη… ή εσύ δεν ξέρεις ποως λειτουργεί το κράτος σε αυτές τις περιπτώσεις;;;;; Ήσουν τόσα χρόναι δήμαρχος και άλλα τόσα δημόσιος υπάλληλος… είναι θέμα τώρα αυτό για αντιπολίτευση…

Η επιστολή Τσολακίδη στα ΜΜΕ

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισες, δυστυχώς για ακόμη μία φορά βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση  να καταγγείλουμε τον Δήμαρχο Αβδήρων κ. Γεώργιο Τσιτιρίδη επειδή κοροϊδεύει τους δημότες δεν εφαρμόζει αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου  κατά την άποψή μας αυτό είναι παράνομο και καταχρηστικό.

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε στις 3 Οκτωβρίου 2015 ανακοινώνει ότι από 1 Ιανουαρίου 2016 θα υπάρξει μείωση των δημοτικών τελών κατά 7% , την απόφασή του αυτή την επαναβεβαιώνει  στις 7 Δεκεμβρίου 2015 με την υπ’ αριθμ. 333/2015  απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, εμείς ως παράταξη καταθέσαμε πρόταση για μεγαλύτερη μείωση δημοτικών τελών για το 2016 κάτι που δεν έγινε αποδεκτό.

Και στη συνέχεια ώ του θαύματος ενώ πρέπει στους λογαριασμούς που εκδίδει η δημόσια επιχείρηση ηλεκτρισμού για το 2016 να υπάρξει μείωση τελών  αυτό δεν εφαρμόστηκε.

Καλούμε τον κ. Τσιτιρίδη  να σέβεται και να είναι πιο προσεκτικός όταν διαχειρίζεται τα χρήματα των ίδιων των δημοτών σε μια τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία και επειδή μας έχει συνηθίσει να υπεκφεύγει είμαστε περίεργοι να δούμε σε ποιόν θα επιρρίψει τις ευθύνες του άραγε, στην αντιπολίτευση , στη ΔΕΗ ή σε κάποιους τρίτους.

Επειδή αυτή η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή και έχει και άλλες παραμέτρους θα την παρακολουθούμε στενά και θα σας ενημερώνουμε . Συνημμένα υποβάλλουμε όλα τα παραστατικά στοιχεία.(Δελτίο τύπου- απόφαση δημοτικού συμβουλίου- λογαριασμοί ΔΕΗ).

/05/2016

Για τη δημοτική παράταξη

ΚΟΙΝΗ  ΠΟΡΕΙΑ

Βασίλειος Α.Τσολακίδης

 

Υ.Γ. Φίλος μας κοινός… που ήταν μαζί μας στην προεκλογική περίοδο και έτυχε να διαβάσει την επιστολή σου με ρώτησε: «Ακόμα δεν παραιτήθηκε ο Τσολακίδης; Τι μας έλεγε πριν τις εκλογές ότι αν δεν εκλεγεί θα δώσει χώρο στους υπόλοιπους της Παράταξής του να βγουν μπροστά…» και δεν ήξερα τι να τον απαντήσω…

Σχετικά Άρθρα