fbpx
Face to FaceΤελευταία Νέα

48ωρη απεργία στα ΜΜΕ ταυτόχρονα με το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας!!! Τυχαίο;

Γελάει όλη η Ελλάδα με την προκήρυξη 48ωρης απεργίας σε όλα τα ΜΜΕ την οποία ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών τις ημέρες που θα διεξάγετε στην Αθήνα το μεγαλύτερο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ενός κόμματος που σε λίγους μήνες θα είναι κυβέρνηση του τόπου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ, οι εφημερίδες, τα περιοδικά και τα διαδικτυακά μέσα, θα απεργήσουν από τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης 21 Απριλίου 2016 μέχρι τις 06.00 το πρωί του Σαββάτου 23/4.

Αντίστοιχα, τα ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, ΓΓΕΕ, ΓΓΜΕ, ΑΠΕ-ΜΠΕ και γραφεία Τύπου θα απεργήσουν από τις 06.00 το πρωί της Παρασκευής 22/4 έως τις 06.00 το πρωί της Κυριακής 24/4.

Την προσεχή Παρασκευή 22 Απριλίου θα συνεδριάσει εκ νέου το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ για την κλιμάκωση του απεργιακού αγώνα τις επόμενες ημέρες!!! Η ΠΟΕΣΥ στην ανακοίνωσή της καλεί τα Διοικητικά Συμβούλια όλων των Ενώσεων του κλάδου να καταβάλουν κάθε προσπάθεια για την επιτυχία των απεργιών και την περιφρούρησή τους. (Δημοσιογράφοι και ΜΜΕ όλοι μαζί στο πλευρό της Κυβέρνησης… ωραία πράγματα!!!!).

Σχετικά Άρθρα