fbpx
ΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Τι έγινε με το πάρκο κυκλοφοριακής Αγωγής ρωτάει ο Τσολακίδης, ενώ και ο ίδιος το είχε παρατημένο

Θέμα θέτει ο αρχηγός της αντιπολίτευσης του Δήμου Αβδήρων και πρώην Δήμαρχος Βασίλης Τσολακίδης σχετικά με την αξιοποίηση και λειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής στον Ζυγό. Μάλιστα έστειλε και την παρακάτω επιστολή στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ώστε να πάρει απαντήσεις.

«κ. Πρόεδρε, στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο να εισάγετε προς συζήτηση το θέμα της μη λειτουργίας του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Όπως ίσως γνωρίζετε το συγκεκριμένο έργο επισκευής του πάρκου δημοπρατήθηκε από την παράταξή μας, από ότι διαπιστώνουμε η εργολαβία έχει ολοκληρωθεί και ενώ υπήρχε απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου να στεγαστεί ο Ποδηλατικός Σύλλογος Ξάνθης, το πάρκο παραμένει κλειστό. Την περίοδο αυτή το πάρκο θα μπορούσε να εκπαιδεύσει τα σχολεία της περιοχής μας αρκεί να κινηθεί ο Δήμος και ο Δήμαρχος που είναι και εκπαιδευτικός, προς αυτήν την κατεύθυνση. Δυστυχώς μέχρι τώρα δεν βλέπουμε τίποτα και όσο παραμένει ανενεργό το πάρκο κινδυνεύει να ξανακαστραφεί για δεύτερη φορά και θα υπάρχουν ευθύνες. Αναμένουμε τις δικές σας ενέργειες».

Πολύ σωστή η παρατήρηση του πρώην δημάρχου και φίλου μου Βασίλη Τσολακίδη απλά θα του θυμίσω ότι και στην δική του θητεία το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής Παρατημένο ήταν…

Σχετικά Άρθρα