Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Πληροφορίες για την δωρεάν διανομή τροφίμων από τους Δήμους της Ξάνθης

Η Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Ξάνθης «ΣΤΗΡΙ-ΖΩ» με επικεφαλής εταίρο τον Δήμο Ξάνθης, πρόκειται να πραγματοποιήσει  την πρώτη διανομή τροφίμων και προϊόντων βασικής υλικής συνδρομής στους περίπου 7500 ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστική ή και Βασική Υλική Συνδρομή, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Η παραλαβή των προϊόντων (τρόφιμα, είδη καθαριότητας και ατομικής υγιεινής ) έγινε από τον Δ. Ξάνθης που ως επικεφαλής  παρέδωσε στους εταίρους της Κοιν Σύμπραξης τις ποσότητες που αναλογούν στα 7 σημεία διανομής που ορίστηκαν σε όλη την Π. Ε Ξάνθης.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος Τ.Ε.ΒΑ. θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά ή με sms για το σημείο και τις ώρες διανομής που θα προσέλθει ο καθένας. Ο κάθε ωφελούμενος θα πρέπει να έχει μαζί του το βιβλιάριο κοινωνικής του ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο απ’ όπου προκύπτει ο ΑΜ.Κ.Α. του.

Σε  περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής τα προϊόντα δύναται να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα παρακάτω τηλέφωνα:

Δ. Ξάνθης:2541350801, Δ. Αβδήρων:2541355540, Δ. Μύκης:2541353314, Δ. Τοπείρου: 2541350606.

Σχετικά Άρθρα