Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Στην Ξάνθη η Ολυμπιακή φλόγα την Δευτέρα 25 Απριλίου

Ο Δήμος Ξάνθης  έχει την τιμή να επιλεγεί από την Οργανωτική Επιτροπή ¨RIO 2016¨ ως σταθμός διέλευσης της Ολυμπιακής Φλόγας των Αγώνων του ΡΙΟ. Στο πλαίσιο αυτό, έχουν δρομολογηθεί από το Δήμο μας όλες εκείνες οι απαραίτητες ενέργειες, για την άρτια οργάνωση και υλοποίηση της εκδήλωσης. Η Ξάνθη υποδέχεται  την Ολυμπιακή  φλόγα, το παγκόσμιο σύμβολο αξιών και πηγή έμπνευσης της ανθρωπότητας, τη  Δευτέρα 25 Απριλίου 2016 και ώρα 11.30 στη Κεντρική Πλατεία.

Το πρόγραμμα της τελετής έχει ως εξής :

Άφιξη Ολυμπιακής Φλόγας – Αφή βωμού από λαμπαδηδρόμο

Άφιξη αντιπροσωπείας επισήμων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων ΄΄ RIO 2016΄΄

Ανάκρουση του Ολυμπιακού ύμνου, του  Εθνικού  Ύμνου Βραζιλίας , του Εθνικού ύμνου Ελλάδος και Έπαρση  αντίστοιχων σημαιών

Χαιρετισμός Δημάρχου Ξάνθης

Χαιρετισμός εκπροσώπου Οργανωτικής Επιτροπής «RIO 2016»

Χαιρετισμός εκπροσώπου Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

Ανταλλαγή δώρων

Πολιτιστικό πρόγραμμα

Τέλος Εκδήλωσης

Oι λαμπαδηδρόμοι της Ξάνθης θα καλύψουν τη διαδρομή:  Μ. Καραολή – Κεντρική Πλατεία και στη συνέχεια Κεντρική Πλατεία – Βασ. Κων/νου – Προτομή Φίλιππος Αμοιρίδης  (Δ.Π.Θ)  προκειμένου η Ολυμπιακή Φλόγα να συνεχίσει το ταξίδι της.

Καλούνται  οι Αρχές, οι εκπρόσωποι Υπηρεσιών, οργανισμών, συλλόγων, σωματείων και οι πολίτες να παραβρεθούν στην εκδήλωση.

Σχετικά Άρθρα