Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Ξεκίνησαν τα μαθήματα για ραδιοερασιτέχνες… μαθήματα θεωρίας αλλά και εκμάθησης σημάτων Morse

Ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών (Ασυρματιστών) Ξάνθης ΤΗΛ.Ε.ΘΡΑ λειτουργώντας στα πλαίσια της προσφοράς του γύρω από τις Ασύρματες Επικοινωνίες, ξεκίνησε για ακόμη μια χρονιά δωρεάν μαθήματα εκπαίδευσης για όσους ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν στην ασφαλή εγκατάσταση και ασφαλή χρήση Ραδιοτηλεπικοινωνιακού υλικού με προτεραιότητα στην προστασία του κοινού, λαμβάνοντας γνώσεις γύρω από τον Ηλεκτρισμό, τον Ηλεκτρομαγνητισμό, την Ραδιοθεωρία σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο.

Τα μαθήματα απευθύνονται στα μέλη του συλλόγου που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους η να λύσουν απορίες τους που αφορούν τις ασύρματες επικοινωνίες καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το Πτυχίο Ραδιοερασιτέχνη 1 ης και 2 ης κατηγορίας συμμετέχοντας στις εξετάσεις του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Τα μαθήματα ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα και θα επαναλαμβάνονται κάθε Τετάρτη στις 19:00 στα γραφεία του Συλλόγου στην Τρ. Μιχαηλίδη 2- 4, στο κτίριο του χονδρεμπορίου στην Ξάνθη.

Καθηγητής είναι ο έμπειρος Ρ/Ε (SV7BAY) και πρώην πανεπιστημιακός Μπάμπης Πλάτσης, ενώ εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον θα υπάρξει και ομάδα εκμάθησης σημάτων Morse την οποία θα συντονίσει ο Ρ/Ε (SV7BVM) Σταύρος Καρυπίδης.

Επίσης ο σύλλογος ενημερώνει ότι έχει ανοίξει τη διαδικασία για εγγραφή νέων μελών στην ΤΗΛ.Ε.ΘΡΑ και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του συλλόγου κάθε Τετάρτη μετά τις 19:00 ή να επικοινωνούν στο Τηλέφωνο 6932 219364.

Σχετικά Άρθρα