Αθλητικά Τοπικά νέα

Μαθητές λυκείων της Ξάνθης ενημερώθηκαν για την ασφαλή χρήση της μοτοσικλέτας

 

motosikleta motosikleta (1)

Ως μέλη του Ινστιτούτου Μοτοσυκλέτας «ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ» και του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Ξάνθης «ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΙ»  με μεγάλη μας χαρά και ικανοποίηση σας ενημερώνουμε πως ολοκληρώσαμε με επιτυχία την δράση «ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΟΝΤΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ». Η δράση ενημέρωσης και προετοιμασίας απευθύνεται σε νέους ηλικίας  14-17 ετών που πρόκειται να αποκτήσουν τα προσεχή χρόνια άδεια ικανότητας οδήγησης, κυρίως μαθητές των πρώτων τάξεων του λυκείου, σε μια προσπάθεια γνωριμίας με την μοτοσυκλέτα και τον ασφαλή τρόπο που την χρησιμοποιούμε.

Στην προσπάθεια μας αυτή, που είναι εθελοντική και φυσικά με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, έγιναν ενημερώσεις σε 12 Λύκεια του Νομού Ξάνθης τις παρακολούθησαν 1387 μαθητές και 91 εκπαιδευτικοί. Ακόμη σε μια από τις ενημερώσεις στο 3ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης ήταν παρόντες ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης κος Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης μαζί με τον Δ/ντή Β/θμιας εκπαίδευσης, τον Δ/ντή Μεταφορών & Επικοινωνιών και τον Διοικητή Τροχαίας Ξάνθης, εκφράζοντας όλοι τον ενθουσιασμό και την ικανοποίηση τους για τον σκοπό και την άψογη οργάνωση της ενημέρωσης.

Πιστεύοντας πως το έργο μας θα έχει αποτέλεσμα και θα μπορέσουμε έτσι να έχουμε όσο το δυνατό καλύτερα καταρτισμένους μοτοσυκλετιστές με καλή οδηγική παιδεία με αισθητή μείωση των τροχαίων ατυχημάτων με θύματα οδηγούς αλλά και συνεπιβάτες μοτοσυκλετών.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης κος Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης για την βοήθεια που μας παρείχε , τον Δ/ντή και το προσωπικό της Β/θμιας Εκπαίδευσης, τους Δ/ντές και εκπαιδευτικούς των σχολείων για την άψογη συνεργασία, τον Δ/ντή Μεταφορών & Επικοινωνιών και τον Διοικητή Τροχαίας Ξάνθης για την βοήθειά τους.

Ακόμη πολλές ευχαριστίες στους μαθητές για το ενδιαφέρον και την επιμέλεια που έδειξαν με τις ευχές μας για ένα μέλλον με περισσότερη οδηγική ασφάλεια.

Θα επανέλθουμε  με την ίδια δράση την επόμενη σχολική χρονιά υποσχόμενοι πως θα είμαστε καλύτερα οργανωμένοι και πιο πολύ ενημερωμένοι.

Τα μέλη του Ινστιτούτου Μοτοσυκλέτας «ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ» και του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Ξάνθης «ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΙ»

ΚΥΡΚΟΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ και ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΕΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ

Σχετικά Άρθρα