fbpx
ΚοινωνίαΤελευταία Νέα

Σύσσωμη η αντιπολίτευση (Ανταμπούφης- Μπένης- Φανουράκης- Τσιακίρογλου- Κολλάρος και Καμαρίδης) έδωσαν τα εύσημα στο Λύρατζη για την διοργάνωση του Καρναβαλιού!!!

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης χθες το απόγευμα όταν αυτόβουλα και χωρίς να υπάρχει κάποιο θέμα ο Νίκος Ανταμπούφης της παράταξης του Σύριζα πήρε τον λόγο και άρχισε να λέει συγχαρητήρια στον δήμο Ξάνθης σχετικά με την διοργάνωση του Καρναβαλιού, ακολούθησαν Μπένης, Ξυνίδης, Φανουράκης, Κολλάρος, Τσιακίρογλου και Καμμαρίδης που όλοι τους λες και είχαν κασέτα έλεγαν τα καλύτερα για το Καρναβάλι μας και το πώς φέτος ήταν η καλύτερη χρονιά και η ποιο οργανωμένη!!!

Φυσικό… ο Πασχάλης Λύρατζης ο πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού να φουσκώνει από υπεριφάνεια για το έργο του και την δουλειά των συνεργατών του υπαλλήλων και να έχει πάρει ταπάνω του όπως και ο Δήμαρχος Μπ. Δημαρχόπουλος που πιστεύω ότι και αυτός δεν πίστευε τα αυτιά του!!! (Ο Πασχάλης Λύρατζης έκανε καλή δουλειά φέτος και πραγματικά του άξιζα τα συγχαρητήρια όλων!).

Σχετικά Άρθρα