Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Το ENA Channel της Καβάλας στηρίζει δυνατά την υποψηφιότητα του Dj Dimitri Emporou στον διαγωνισμό Be the one

Το ENA Channel της Καβάλας στηρίζει δυνατά την υποψηφιότητα του Dj Dimitri Emporou στον διαγωνισμό Be the one. Εδώ ένα κομμάτι από την συνέντευξη που του πήραν κατά την διάρκεια της βραδινής Καρναβαλικής Παρέλασης του Καρναβαλιού της Ξάνθης όπου ο Emporos έπαιζε μουσική…

Ο DJ του Καρναβαλιού της Ξάνθης Dimitris Emporos συμμετέχει σε διαγωνισμό… Βοήθησε τον με την ψήφο σου!

Ο ένας από τους δύο κεντρικούς DJ του Καρναβαλιού της Ξάνθης 2016, ο νεαρός Δημήτρης συμμετέχει στον πανελλήνιο διαγωνισμό για DJ «Be the One». Ο 17χρονος είναι «φαινόμενο» στα decks και πραγματικά αξίζει την ψήφο μας… Δείτε το βίντεο και αποφασίστε να τον στηρίξετε με την ψήφο σας πατώντας στο κουμπί VOTE.

About Dimitris Karipidis / DJ Dimitris Emporos

Το όνομά μου είναι Δημήτρης Καρυπίδης aka DJ Dimitris Emporos. Κατοικώ στην Ξάνθη και είμαι μαθητής της Γ΄ Λυκείου. Με τη μουσική ασχολήθηκα από μικρός μιας και έχουμε ιδιωτικό τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό στην Ξάνθη με την επωνυμία TOP FM 96,9 όπου και κάνω εκπομπές σχεδόν καθημερινά. Έχω παίξει σε διάφορα club της Ξάνθης και της Χαλκιδικής, ειδικά ως guest.

Τον Μάρτιο του 2015 έπαιξα και στις δύο μεγάλες καρναβαλικές παρελάσεις της Ξάνθης συμμετέχοντας στο Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2015. Σας περιμένω και φέτος στο Καρναβάλι της Ξάνθης όπου μαζί με τον κορυφαίο DJ Μπάμπη Δαργανάκη θα επιμεληθούμε και πάλι την μουσική στις δυο παρελάσεις.

Δες το βίντεο μου για τον διαγωνισμό εδώ:

www.betheone.gr/el/dj/39/DJ%20Dimitris%20Emporos

Και πάτα VOTE για να με ψηφίσεις…

Σχετικά Άρθρα