Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Φωτογραφίες από την νυχτερινή παρέλαση του Καρναβαλιού της Ξάνθης που έγινε υπό συνεχόμενη βροχή!!!! (τεράστια συμμετοχή)

DSC_0065

O DJ Dimitris Emporos με το κοινό του…

DSC_0014 DSC_0016 DSC_0018 DSC_0020 DSC_0024 DSC_0027 DSC_0028 DSC_0039

Οι “Βάτραχοι”

DSC_0046 DSC_0052

Η “Γέφυρα” με την Βασίλισσα

DSC_0056

Ευχαριστούμε ΕΝΑ Channel

DSC_0062

Για πάνω από 3 ώρες χοροπηδούσαν μέσα στη πλατεία οι καρναβαλιστές την μεγάλης νυχτερινής παρέλασης που ουσιαστικά ανοίξει τον δρόμο για την σημερινή κεντρική παρέλαση. Κέφι χορός και διασκέδαση δεν σταμάτησαν παρά την δυνατή βροχή που έπεφτε… οι DJ Μπάμπης Δαργανάκης και Dimitris Emporos δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον. (Πάμε όλοι για την σημερινή μεγάλη παρέλαση…. Are you ready;)

 

Στην διάρκεια της νυχτερινής παρέλασης βραβεύθηκαν και οι σύλλογοι Βάτραχοι και Γέφυρα…

 

(Υ.Γ. Λόγο όγκου φωτογραφιών δημοσιεύουμε σήμερα μερικές και από Δευτέρα εκατοντάδες…)

 

Ο DJ του Καρναβαλιού της Ξάνθης Dimitris Emporos συμμετέχει σε διαγωνισμό… Βοήθησε τον με την ψήφο σου!

Ο ένας από τους δύο κεντρικούς DJ του Καρναβαλιού της Ξάνθης 2016, ο νεαρός Δημήτρης συμμετέχει στον πανελλήνιο διαγωνισμό για DJ “Be the One”.

Ο 17χρονος είναι “φαινόμενο” στα decks και πραγματικά αξίζει την ψήφο μας… Δείτε το βίντεο και αποφασίστε να τον στηρίξετε με την ψήφο σας πατώντας στο κουμπί VOTE.

About Dimitris Karipidis / DJ Dimitris Emporos

Το όνομά μου είναι Δημήτρης Καρυπίδης aka DJ Dimitris Emporos. Κατοικώ στην Ξάνθη και είμαι μαθητής της Γ΄ Λυκείου. Με τη μουσική ασχολήθηκα από μικρός μιας και έχουμε ιδιωτικό τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό στην Ξάνθη με την επωνυμία TOP FM 96,9 όπου και κάνω εκπομπές σχεδόν καθημερινά. Έχω παίξει σε διάφορα club της Ξάνθης και της Χαλκιδικής, ειδικά ως guest.

Τον Μάρτιο του 2015 έπαιξα και στις δύο μεγάλες καρναβαλικές παρελάσεις της Ξάνθης συμμετέχοντας στο Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2015. Σας περιμένω και φέτος στο Καρναβάλι της Ξάνθης όπου μαζί με τον κορυφαίο DJ Μπάμπη Δαργανάκη θα επιμεληθούμε και πάλι την μουσική στις δυο παρελάσεις.

Δες το βίντεο μου για τον διαγωνισμό εδώ:

www.betheone.gr/el/dj/39/DJ%20Dimitris%20Emporos

Και πάτα VOTE για να με ψηφίσεις…

Σχετικά Άρθρα