Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Προετοιμασίες της Περιφέρειας για την καλοκαιρινή περίοδο. Σύσκεψη Ζαγναφέρη με Δημάρχους

Ενόψει της θερινής περιόδου και με δεδομένο ότι οι παραλίες μας αποτελούν πόλο έλξης για ντόπιους αλλά και για επισκέπτες, ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ, κ. Γιώργος Παυλίδης ζήτησε τον συντονισμό ανά ΠΕ, ώστε να υπάρξει έγκυρη προετοιμασία και ενέργειες από όλους τους εμπλεκόμενους. Στόχος είναι η καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών προς τους επισκέπτες της Περιφέρειας.

Στη συνάντηση που συγκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Κ. Ζαγναφέρης, την Παρασκευή 04 Μαρτίου στην αίθουσα συσκέψεων της Π.Ε. Ξάνθης, παρουσία του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Μ. Αμοιρίδη, παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αβδήρων κ.Γ. Τσιτιρίδης και ο Δήμαρχος Τοπείρου κ. Θ. Μίχογλου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν, επίσης, υπηρεσιακοί παράγοντες των Διευθύνσεων Ανάπτυξης, Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Τεχνικών Έργων και του Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας της Περιφέρειας. Αποφασίστηκε η άμεση συνεργασία και επικοινωνία, ώστε με τον κατάλληλο συντονισμό ενεργειών να υπάρξει η βέλτιστη εικόνα στην παραλιακή μας ζώνη.

Σχετικά Άρθρα