Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Κομοτηνή: Βρήκανε τον βιαστή και τον αφήσαν ελεύθερο!!!!

Έπειτα από έρευνες των ανδρών του Τμήματος Ασφαλείας της Κομοτηνής συνελήφθη και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του άνδρα ο οποίος παρενόχλησε ανήλικη σε ασανσέρ πολυκατοικίας. Επιπλέον, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στην περιοχή κάτω από την Τσανάκλειο στην Κομοτηνή, ο δράστης πλησίασε μια 21χρονη ενώ περπατούσε και άρχισε να τη χαϊδεύει με ασελγείς χειρονομίες.

Η κοπέλα έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της περιοχής να βγουν στα μπαλκόνια και ο επίδοξος βιαστής να το βάλει στα πόδια. Πρόκειται για έναν 28χρονο κάτοικο Αλεξανδρούπολης, ο οποίος συνελήφθη και προσήχθη το πρωί από την Υ.Α – Ο.Π.Κ.Ε., ως ύποπτος για επιθέσεις εναντίον γυναικών στη γειτονική πόλη.

Ο 28χρονος ομολόγησε έναν βιασμό και δύο ασέλγειες, ενώ αναγνωρίστηκε από τα θύματά του. Αξίζει να αναφερθεί πως ο νεαρός έχει «βαρύ» βιογραφικό, αφού μόλις λίγους μήνες νωρίτερα είχε σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του για ομοειδείς πράξεις. Ωστόσο, ο δράστης δεν προφυλακίστηκε, αφού το 48ωρο είχε παρέλθει.

Σχετικά Άρθρα