Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Αυτόπρόταση του Ιωάννη Ζουμπιάδη για τα βραβεία Giuseppe Sciacca

Ονομάζομαι Ιωάννης Ζουμπιάδης και κατάγομαι από την ακριτική Θράκη. Είμαι ένας νέος με όνειρα και φιλοδοξίες. Τα Βραβεία Giuseppe Sciacca είναι ένας πολύ καλός θεσμός που προάγει δράσεις με κοινωνικό, πολιτιστικό και επιστημονικό χαρακτήρα!
Υπάρχει στα Βραβεία αυτά και κατηγορία για νέους. Με τη σειρά μου λοιπόν θα ήθελα να σας πω, πως ενδιαφέρομαι για την συμμετοχή μου στα Βραβεία, με τιμή βεβαίως.

Τα βραβεία ως στόχο τους έχουν τον πολιτιστικό, επιστημονικό και κοινωνικό εθελοντισμό, τη φιλία και την κοινή πρόοδο των εθνών, τις ανθρώπινες αξίες και τους νέους. Πρόσφατα (εν έτει 2016) ενημερώθηκα από την εφημερίδα, ότι το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης με επιτυχία συμφώνησε και υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με τα Διεθνή Βραβεία Giuseppe Sciacca για κοινές δράσεις με κοινωνικό, πολιτιστικό και επιστημονικό χαρακτήρα. Στα εν λόγω βραβεία συμμετέχουν (και) νέοι έως 35 ετών. Είμαι και φοιτητής στο Δημοκρίτειο (στο ΜΒΑ! Επίσης, πραγματοποίησα μία διετή βιωματική εκπαίδευση στην Συμβουλευτική στο Ιδιωτικό Πρότυπο Κέντρο Συμβουλευτικής (ΕΨΥΜΕ) στην Αλεξανδρούπολη.).

Προσωπικά, θεωρώ ακράδαντα ότι πληρώ αυτές τις προδιαγραφές μιας και είμαι λογοτέχνης, νέος πολίτης με όρεξη και όνειρα στην κοινωνία, όντας εθελοντής στον τομέα της υγείας, με σεβασμό για τον συνάνθρωπο και αγάπη για την ελευθερία και την ισότητα και υποστηρίζοντας τις αξίες του τόπου μας. Επιπροσθέτως, έχω στηρίξει την ελληνική παράδοση (παραδοσιακό χορό και έθιμα) μέχρι στιγμής για 18 χρόνια κυρίως στην Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή με ταξίδια, συμμετοχές και παραστάσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Επίσης, έχω κερδίσει βραβεία, αριστεία και επαίνους όσον αφορά την λογοτεχνία (ποίηση συγκεκριμένα) τόσο σε εθνικούς όσο και παγκόσμιους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς και πάντα κρατώντας άσβεστη την αγάπη για τον τόπο μου. Ο τόπος μου είναι η αφετηρία μου.

Θα ήταν άκρως ιδιαίτερη τιμή και απίστευτη χαρά και ευγνωμοσύνη αν υπολογίζατε και είχατε υπόψη την συμμετοχή (αίτημα) μου για τα Διεθνή Βραβεία Giuseppe Sciacca (κατηγορίας: νέου ανθρώπου).

(Πληροφοριακά το βιβλίο μου βρίσκεται εδώ

http://fylatos.com/shop/%CF%88%CF%85%CF%87%CE%AE%CF%82-%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%82/ και αναμένονται άλλα 2 βιβλία !!!).

Με πολλές ευχές και τιμή,

Ιωάννης Ζουμπιάδης

Σχετικά Άρθρα