Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Η απάντηση του ΚΤΕΛ στις κατηγορίες του Σύριζα Ξάνθης

Η εταιρεία μας και τα μέλη του διοικητικού συμβούλιο της, ήταν ανέκαθεν στο πλευρό των αγροτών και με όποιον κλάδο θιγόταν με άδικες νομοθετικές πράξεις χωρίς να εξετάσει ποιο κόμμα κυβερνάει την χώρα μας.

Να θυμίσουμε ότι η ευαισθησία της εταιρίας μας δεν είναι κάτι καινούργιο, δεν έχουμε τζάμπα μάγκες αυτοκινητιστές, καθώς παλαιότερα προσφέραμε και μεταφέραμε όταν μας ζητήθηκε, με τα λεωφορεία μας, μέλη του σωματείου αστυνομικών, μέλη του σωματείου των εκπαιδευτικών, μέλη διάφορων σωματείων και κοινωνικών ομάδων όταν πλήγονταν ο κλάδος τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το κλείσιμο των δρόμων προκαλεί σοβαρά προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της εταιρείας μας με μείωση του επιβατικού μας κοινού καθώς εμείς δεν διαθέτουμε ιδιωτικούς δρόμους.

Παρ’ όλα αυτά το σωματείο λεωφορειούχων συμμετέχει ενεργά στις κινητοποιήσεις των αγροτών με την αποστολή καθημερινά αντιπροσωπείας αυτοκινητιστών και λεωφορείων στην γέφυρα του Νέστου καθώς από τις εξαγγελίες της κυβέρνησης πλήγεται σοβαρά και το επάγγελμα του αυτοκινητιστή. Με την αλλαγή της φορολογίας από 26% σε 29%, την αύξηση της προκαταβολής φόρου εισοδήματος για τις επιχειρήσεις από 55% σε 75% και με τον υπολογισμό της ασφαλιστικής εισφοράς σε ποσοστό 20% επί των κερδών, ο αυτοκινητιστής καλείται να πληρώσει συνολικά το 49% επι του εισοδήματος του χωρίς να υπολογιστεί η προκαταβολή φόρου για την επόμενη χρονιά. Το ασφαλιστικό και το φορολογικό οδηγούν στην καταστροφή και τον αυτοκινητιστή.

Το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας μας και το σωματείο ιδιοκτητών λεωφορειούχων παραμένει στο πλευρό των αγροτών και σε οποιαδήποτε άλλη κοινωνική ομάδα πλήττεται αδίκως.

Για την Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Ξάνθης Α.Ε.

-Ο-

 Πρόεδρος του Δ.Σ.

Γεωργιάδης Π. Θεμιστοκλής

loading...

Σχετικά Άρθρα