Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Μπουμπούκι 20χρονος έκλεψε μηχανή τις άλλαξε εξάτμιση και κυκλοφορούσε με αυτήν. Τον συνέλαβε η αστυνομία

Εξιχνιάστηκε ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, κλοπή δίκυκλου μοτοποδηλάτου, που διαπράχθηκε, την 30-1-2016 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην πόλη της Ξάνθης. Συνελήφθη στις 31-1-2016 το μεσημέρι, στην Ξάνθη, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 20χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Αναλυτικότερα, προχθές τις πρώτες πρωινές ώρες, ο δράστης αφαίρεσε από την πόλη της Ξάνθης, ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο. Μετά την καταγγελία του περιστατικού οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες, κατά τη διάρκεια των οποίων εντόπισαν, τον 20χρονο να οδηγεί το παραπάνω δίκυκλο και τον συνέλαβαν.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο δράστης είχε τοποθετήσει στο δίκυκλο άλλη εξάτμιση, το ιδιοκτησιακό καθεστώς της οποίας ερευνάται. Κατασχέθηκε το παραπάνω δίκυκλο, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Σημειώνεται ότι η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει επίσης το αδίκημα της αντίστασης, καθόσον ο 20χρονος αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του. Επισημαίνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα