Αθλητικά Τελευταία Νέα

Νίκη ανάσα για την Skoda Ξάνθη… κέρδισε με 2-0 τον Ηρακλή

Επέστρεψε στις νίκες η SKODA ΞΑΝΘΗ το απόγευμα της Κυριακής, επικρατώντας με 2-0 στο γήπεδό της επί του Ηρακλή στα πλαίσια της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου με τα δύο γκολ του Νιέτο (4’, 63’) που έφτασε τα 6 στο πρωτάθλημα, ανέβηκε στους 22 βαθμούς μετά την 4η φετινή της επιτυχία και πρώτη για το 2016. Το παιχνίδι παρακολούθησε και ο μεγαλομέτοχος της SKODA ΞΑΝΘΗ Χρήστος Πανόπουλος.

Στις καλύτερες φάσεις του αγώνα, στο 4’ ο Λουσέρο έκανε την κάθετη στον Νιέτο που μπήκε στην περιοχή και από αριστερά με δυνατό σουτ έκανε το 1-0. Στο 8’ ακυρώθηκε το γκολ του Σολτάνι που πέτυχε με κεφαλιά καθώς υποδείχθηκε εκτός θέσης μετά το φάουλ του Λουσέρο από τον βοηθό Καλφάκη. Στο 27’ μετά από κάθετη πάσα του Ορφανίδη στον Σολτάνι, ο τελευταίος έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής με την μπάλα να περνά λίγο άουτ και στο 34’ μετά από φάουλ του Λουσέρο ο Περνίς απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Λισγάρα. Στο 41’ ο Μπουκουβάλας μπήκε στην περιοχή αλλά τον πρόλαβε ο Λισγάρας κι έδιωξε σε κόρνερ πριν γίνει επικίνδυνος και στην εκτέλεση του κόρνερ από τον Πορτουλίδη, ο Μπαρτολίνι πήρε την κεφαλιά με τον Τσέναμο να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 47’ το δυνατό σουτ του Βέλλιου έξω από την περιοχή απέκρουσε ο Τσέναμο και στο 49’ ο Ορφανίδης έβγαλε την πάσα στον Νιέτο που μπήκε στην περιοχή και σούταρε με τον Περνίς να σταματά το σουτ. Ο τερματοφύλακας του Ηρακλή στο 57’ έδιωξε και τη σέντρα του Σολτάνι προ του Καπετάνου και στο 61’ το σουτ του Κυριακίδη δεν βρήκε στόχο. Στο 62ο λεπτό έγινε το 2-0 με τον Ντάνιελ Νιέτο να εκτελεί και πάλι τον Περνίς. Στο 65’ ο Φλίσκας σταμάτησε την πορεία της μπάλας μετά την εκτέλεση φάουλ και την προσπάθεια του Μπουλούτ. Στο 67’ ο Μπαξεβανίδης έκανε την πάσα από αριστερά και ο Καπετάνος απείλησε με σουτ αλλά ο τερματοφύλακας μπλόκαρε την μπάλα. Στο 79’ το σουτ του Ορφανίδη κόντραρε και μετατράπηκε σε κόρνερ. Στο 82’ Ορφανίδης και Ντιμιτρόφ συνεργάστηκαν με τον τελευταίο να κάνει τη σέντρα και τον Καπετάνο να μην προλαβαίνει να κάνει την προβολή.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μιχάλης Βοσκάκης (ΕΠΣ Ρεθύμνου) με βοηθούς τους κ.κ. Βασίλη Καμπούρη (ΕΠΣ Εύβοιας) – Εμμανουήλ Καλφάκη (ΕΠΣ Χανίων) ενώ 4ος διαιτητής ο Άγγελος Ευαγγέλου της ΕΠΣ Αθηνών.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Τσέναμο, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρυπίδης, Λουσέρο, Βασιλακάκης (63’ Φλίσκας), Ορφανίδης (85’ Παπαστεριανός), Σολτάνι, Νιέτο (75’ Ντιμιτρόφ), Καπετάνος.

Ηρακλής: Περνίς, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Καρασαλίδης, Τσιλιανίδης (81’ Ζαμπάζης), Ιντζόγλου, Πορτουλίδης, Πασάς (56’ Κυριακίδης), Μπαρτολίνι, Βέλλιος, Μπουλούτ (81’ Λουκίνας).

Σχετικά Άρθρα