Αγροτικά Τελευταία Νέα

«Έχετε δίκιο» έλεγε και ξανάλεγε ο Κουρουπλής στους αγρότες για να γλιτώσει από το μπλόκο (βίντεο)

Αιφνιδιαστικό μπλόκο πραγματοποίησαν αγρότες στη Βιάννο στην Κρήτη, στον δρόμο από τον οποίο περνούσε ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, που βρέθηκε στην Κρήτη για τα εγκαίνια του Μουσείου Ολοκαυτώματος στην περιοχή. Οι αγρότες, κρατώντας πανό, εξέφρασαν στον υπουργό τη διαμαρτυρία τους για το ασφαλιστικό, τόνισαν ότι θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους και ζήτησαν από τον κ. Κουρουμπλή να μεταφέρει και αυτός στην κυβέρνηση τα αιτήματά τους.

Ο κ. Κουρουμπλής συνομίλησε για αρκετή ώρα με τους αγρότες, οι οποίοι του παρουσίασαν τις θέσεις τους τόσο για το ασφαλιστικό όσο και το φορολογικό αλλά και για τα άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.Ο υπουργός Εσωτερικών αφού άκουσε τους αγρότες αναφέρθηκε στις θέσεις της κυβέρνησης ενώ παράλληλα μίλησε για αποτέλεσμα παραπληροφόρησης για τον διπλασιασμό η τριπλασιασμό των εισφορών των αγροτών.

Ο κ. Κουρουμπλής ακόμη δεσμεύθηκε πως θα μεταφέρει τις θέσεις των αγροτών.

Μετά τον διάλογο και αφού οι αγρότες άνοιξαν τον δρόμο, ο κ. Κουρουμπλής, οι βουλευτές και οι δήμαρχοι προχώρησαν προς τα Αμιρά για να μετάσχουν στα εγκαίνια του Μουσείου Ολοκαυτώματος της Βιάννου. Μάλιστα ο υπ. Εσωτερικών προσκάλεσε τους αγρότες να έρθουν μαζί του, κάτι το οποίο και έγινε.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες των αγροτών στον κόμβο των Πραιτωρίων και στην περιοχή της Μεσαράς στο Νομό Ηρακλείου, καθώς και στην είσοδο του Οροπεδίου Λασιθίου.

loading...

Σχετικά Άρθρα