Αθλητικά Τελευταία Νέα

Φιλικούς αγώνες έδωσε ο σύλλογος τραμπολίνο Ξάνθης στην γειτονική Καβάλα

 trampolino erato (4) trampolino erato trampolino erato (1) trampolino erato (2) trampolino erato (3)

Ο Σύλλογος Ερατώ Ξάνθης συμμετείχε για δεύτερη φορά, κατά τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου, σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 στην Καβάλα. Ο Αθλητικός Σύλλογος Παλμός διοργάνωσε στη γειτονική πόλη μία επιτυχημένη αγωνιστική συνάντηση, στην οποία πήραν μέρος αθλητές από την Βόρεια Ελλάδα αλλά και τη γειτονική Βουλγαρία.

Στον αγώνα συμμετείχαν συνολικά 47 αθλητές και αθλήτριες από 7 συλλόγους: Αίας Θερμαϊκού, ΑΓΕΜΣ Σπάρτακος Θεσσαλονίκης, Γ.Ο. Καβάλας, Παλμός Καβάλας, Ερατώ Ξάνθης, Evrotramp από την πόλη Kyustendil και Βurgas από τον Πύργο της Βουλγαρίας.

Από τον Σύλλογό μας αγωνίστηκαν 2 αθλητές και 5 αθλήτριες οι οποίοι κατάφεραν να κατακτήσουν μετάλλια και να κάνουν μία αξιέπαινη προσπάθεια.

Συγκεκριμένα, ο αθλητής μας Τουμπάν Ρετζέπ κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στο μεγάλο Τραμπολίνο (σύνολο βαθμών 49,50) και στο Διπλό Μίνι Τραμπ (σύνολο βαθμών 59,90) στην κατηγορία Παμπαίδων Α (ηλικίες 11-12).

Επίσης ο Σπανός Γιώργος κατέκτησε την 4η θέση στο μεγάλο Τραμπολίνο (σύνολο βαθμών 27,10) και 4η θέση στο Διπλό Μίνι Τραμπολίνο (σύνολο βαθμών 54,90) στην κατηγορία Junior (ηλικίες 13-17).

Η Πάνου Ελισάβετ κατέλαβε την 5η θέση στο Διπλό Μίνι Τραμπ (σύνολο βαθμών 58,40) και την 9η στο μεγάλο Τραμπολίνο (σύνολο βαθμών 35,40), στην κατηγορία Junior (ηλικίες 13-17).

Τα κορίτσια της κατηγορίας Παγκορασίδες Β (ηλικίες 8-10) κατέλαβαν τις παρακάτω θέσεις:

η Μπατσάκη Παναγιώτα ήρθε 5η στο μεγάλο Τραμπολίνο (σύνολο βαθμών 41,60) και 8η στο Διπλό Μίνι Τραμπ (σύνολο βαθμών 57,30),

η Κίσσα Πολυχρονία, ήρθε 6η στο Διπλό Μίνι Τραμπ (σύνολο βαθμών 57,50) και 15η στο μεγάλο Τραμπολίνο (σύνολο βαθμών 37,00),

η Κράββαρη Ιωάννα, ήρθε 10η στο Διπλό Μίνι Τραμπ (σύνολο βαθμών 56,90) και 12η στο μεγάλο Τραμπολίνο (σύνολο βαθμών 38,20),

και η Κουκουδέτσου Μάρθα, ήρθε 11η στο Διπλό Μίνι Τραμπ (σύνολο βαθμών 56,30) και 13η στο μεγάλο Τραμπολίνο (σύνολο βαθμών 38,20).

Η προετοιμασία του αγωνιστικού τμήματος του Συλλόγου μας συνεχίζεται με στόχο την επιτυχή εμφάνιση στους επόμενους φιλικούς αγώνες που θα διεξαχθούν στην Περαία Θεσσαλονίκης στις 26-28 Φεβρουαρίου 2016 καθώς και στους επίσημους προκριματικούς που διοργανώνει η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία κάθε χρόνο την άνοιξη για τους συλλόγους της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας.

Εκφράζουμε θερμά συγχαρητήρια στην προπονήτρια, κα Λαρίσα Σερτάκοβα, στους αθλητές και στις αθλήτριες του Συλλόγου μας για τη συμμετοχή και τις διακρίσεις τους στον διασυλλογικό φιλικό αγώνα και ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη στην προετοιμασία και καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ερατώ ευχαριστεί τους γονείς όλων των παιδιών για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους στον Σύλλογο.

Σχετικά Άρθρα