Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Γιατί δήμαρχε δίνουμε δικαιώματα στο ΚΚΕ να φωνάζει. Γιατί δεν στιρίζουμε τις κινητοποιήσεις των αγροτών;

Οι Δήμοι Τοπείρου και Αβδήρων στηρίζουν τον αγώνα των αγροτών παντιοτρόπως.

Ο Δήμος Ξάνθης δεν τόλμησε να πει λέξη για τους εργάτες της Ροδόπης, της Κομοτέξ, για τους μηχανικούς, τους φαρμακοποιούς, τους δικηγόρους, για τους δικούς του υπαλλήλους (ειδικά αυτοί στην καθαριότητα πλήττονται βάναυσα αφού τους εξαιρούν από τα βαρέα και ανθυγιεινά) σιγά μην ταραζόταν για τους αγρότες.

Άλλωστε η σοβαρότητα της οικονομικής και νομικής μωρίας που περιέβαλλε τα θέματα που απαντήθηκαν ως ευλόγως κατατρέχοντα τον νου των απλών δημοτών (φυσικά δεν μιλάμε για το τεράστιο ζήτημα των απορριμμάτων που επί διήμερο αναπτύχθηκε σε συνέδριο της ΚΕΔΕ, ούτε τους τρόπους για την εξοικονόμηση ενέργειας και υδάτινων πόρων, αλλά για το κασέ αοιδών και πως προϋπολογισμοί γράφονται, ξεγράφονται, …).

Οι αοιδοί δεν φταίνε. Οι προϋπολογισμοί λογιστικά κλείνουν, κι εμείς έχουμε το ΔΣ που μας αξίζει. Η Λαϊκή Συσπείρωση καταθέτει στους Ξανθιώτες ένα ψήφισμα που οι εκπρόσωποί της θα ψήφιζαν ολόθερμα και καλούμε τους εργαζόμενους να δυναμώσουν τον αγώνα τους παντού, έστω και χωρίς την αλληλεγγύη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Γιώργος Κολλάρος

Σχετικά Άρθρα