Αθλητικά Τελευταία Νέα

Την βασιλόπιτά της έκοψε η ομάδα μας η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ. Βραβεύθηκε και ο Παναγιώτης Συρόπουλος

 pita skoda (1) pita skoda pita skoda (2)

Το απόγευμα της Τετάρτης στο ξενοδοχείο των αθλητικών εγκαταστάσεων της ΠΑΕ στα Πηγάδια, το “Le Chalet”, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή πίτας της SKODA ΞΑΝΘΗ. Με κάθε επισημότητα κι όλες τις τοπικές Αρχές, η ξανθιώτικη ομάδα καθώς και τα αγωνιστικά τμήματα Κ-20, Κ-17 και Κ-15 τήρησαν το έθιμο κι ευχήθηκαν μία καλή χρονιά σε ένα όμορφο απόγευμα.

Τυχεροί της βραδιάς που έτυχαν τα αντίστοιχα φλουριά τα οποία αντιστοιχούσαν σε δωροεπιταγές από καταστήματα της πόλης, ήταν ο Νικολάι Ντιμιτρόφ στην SKODA ΞΑΝΘΗ, ο Κυριαζής Δανδανόπουλος στην Κ-20, ο Αλέξης Τοπουζίδης στην Κ-17 και ο Κώστας Θυμιάνης στην Κ-15, ενώ στην πίτα των ποδοσφαιρικών τμημάτων και της Διοίκησης, πιο τυχερή στάθηκε η SKODA ΞΑΝΘΗ Κ-20 του Νίκου Κεχαγιά. Τέλος το φλουρί στο προσωπικό το έτυχε ο Γιώργος Τσονάκας το οποίο αντιστοιχούσε σε μία τηλεόραση.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθωρίου κ.κ. Παντελεήμων ευλόγησε την πίτα και με τα λόγια του έδωσε δύναμη και κουράγιο σε όλους τους ανθρώπους της ξανθιώτικης ομάδας να συνεχίσουν το έργο τους με υγεία και επιτυχίες, ενώ στη σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ Άρης Πιαλόγλου έκανε μια σύντομη αναδρομή στην πορεία της ομάδας αλλά τόνισε και την αισιοδοξία του σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον. Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς, η βράβευση από την ΠΑΕ στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Συρόπουλο.

Στην εκδήλωση πέρα από το Δ.Σ. της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, το παρών έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης κ. Ζαγναφέρης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μπούτος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ξάνθης κ. Λομβαρδέας, εκπρόσωποι του Δ΄ Σ.Σ. κ.κ. Κέλης – Δαβιτίδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Γκίκας, ο Δ/ντής της Π. Υ. Ξάνθης κ. Σπανός, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών και του Γηροκομείου Ξάνθης κ. Παπαχρόνης, αντιπροσωπεία του Ερυθρού Σταυρού, σύσσωμη η διοίκηση της ΕΠΣ Ξάνθης με τον Πρόεδρό της Γιώργο Πανίδη, οι Παλαίμαχοι της ομάδας καθώς και μέλη του Δ.Σ. των Xanthifans.

Σχετικά Άρθρα