Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Άκυρο «δελτίο τύπου» του Δημαρχόπουλου για την Skoda Ξάνθη… στέλνει συχαρίκια στον Πανόπουλο την ώρα που «καίγεται η γούνα μας»

Ένα πραγματικά άκυρο δελτίο τύπου το οποίο είναι εκτός τόπου και χρόνου μας ήρθε από το γραφείο του Δημάρχου Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλου και αναφέρει τα παρακάτω…

«Η ΠΑΕ Skoda Xanthi, μια πολύ οργανωμένη ομάδα, με αθλητικές εγκαταστάσεις υψηλού επιπέδου, με μια ζηλευτή αγωνιστική πορεία ετών στα αθλητικά ποδοσφαιρικά δρώμενα της χώρας κοσμεί με την πολυετή παρουσία της το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ταυτόχρονα, με την συμμετοχή της στην Super League προβάλει την Ξάνθη ποικιλοτρόπως τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ειδικότερα, η ΠΑΕ Skoda Xanthi μέσω των τηλεοπτικών spot προβάλει όχι μόνο την ομάδα και τις εγκαταστάσεις της, αλλά πρωτίστως την Ξάνθη μας, δίνοντας μέσα από τα τηλεοπτικά spot μικρές γεύσεις από την Παλιά Πόλη, αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Για το λόγο αυτό ο Δήμος Ξάνθης συγχαίρει την Διοίκηση της ΠΑΕ Skoda Xanthi, τόσο για την παρουσία της ομάδας, όσο και για την προσφορά της στην Ξάνθη και στην τοπική κοινωνία».

(Τι να πεις για την ανακοίνωση αυτή… τι να πεις και τι να γράψεις… έχει εκατοντάδες προβλήματα ο δήμος μας Δήμαρχε… οι αγρότες είναι στον δρόμο… επιχειρήσεις κλείνουν καθημερινά και το μόνο που είχατε να πείτε σαν δήμος ήταν τα συχαρίκια στον Πανόπουλο; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ είστε…).

Σχετικά Άρθρα