Έβρος Τελευταία Νέα

Πιάσανε έναν κυνηγάνε άλλους τρεις…

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, διάρρηξη οικίας, που διαπράχθηκε, την 5-1-2016 το απόγευμα, στην πόλη της Αλεξανδρούπολης. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ατόμων, δύο (2) ημεδαπών ηλικίας 18 και 17 ετών, ενός 29χρονου υπηκόου Αρμενίας και μίας 31χρονης υπηκόου Γεωργίας, για διακεκριμένη κλοπή.

Συνελήφθη χθες (6-1-2016) το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, ο 18χρονος δράστης.

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από τις έρευνες, το απόγευμα της 5-1-2016, οι τρεις δράστες, ηλικίας 29, 18 και 17 ετών, ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν οικία στην Αλεξανδρούπολη και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της διάφορα χρυσαφικά, ενώ για τη διαφυγή τους χρησιμοποίησαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο της 31χρονης.

Στην κατοχή και την οικία του 18χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα διαρρηκτικό εργαλείο και τρία κινητά τηλέφωνα, το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων ερευνάται.

Κατασχέθηκε επίσης το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Σημειώνεται ότι οι τρείς δράστες ηλικίας 29, 18 και 17 ετών έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Σχετικά Άρθρα