Αθλητικά Τελευταία Νέα

Έναν υπολογιστή έδωσαν οι παίκτες της Skoda Ξάνθη στο Γυμνάσιο Ερασμίου

P1020738_f sm P1020685_f sm P1020698_f sm P1020712_f sm P1020731_f sm

Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ SΚODA Ξάνθη επισκέφθηκε το Γυμνάσιο Ερασμίου του Δήμου Τοπείρου ενημέρωσε και συνομίλησε με τους μαθητές για αθλητικά θέματα, δωρίζοντας και έναν ΗΥ για τις ανάγκες του σχολείου.

Στις 23 Οκτωβρίου ο ΠΣΑΠ μαζί με την SKODA ΞΑΝΘΗ είχαν επισκεφθεί σχολεία του Νομού όπου ενημέρωσαν τους μαθητές για ζητήματα που αφορούν την βία, τον ρατσισμό, το ντόπινγκ, τη σημασία της προστασίας της υγείας και την ευαισθητοποίηση τους ώστε να επιδεικνύουν, με όποια ιδιότητα προσεγγίζουν το χώρο του ποδοσφαίρου και συνολικά τον αθλητισμό, το σωστό πνεύμα. Ο ΠΣΑΠ ανταποκρίθηκε στο αίτημα των αρχηγών της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ για δωρεά ενός επιτραπέζιου υπολογιστή στο Γυμνάσιο Ερασμίου. Την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου του 2016 σε μια μικρή τελετή παραδόθηκε στους μαθητές το σύστημα ΗΥ, από την αντιπροσωπεία της ΠΑΕ SKODA Ξάνθη που αποτελούνταν από τον Team Manager της Skoda Ξάνθη Γιώργο Κασναφέρη  και τους ποδοσφαιριστές Κώστα Φλίσκα, Μανώλη  Μπέρτο,  Χρήστο Λισγάρα και Πέτρο Ορφανίδη.

Οι μαθητές ενημερώθηκαν από τον Team Manager της Skoda Ξάνθη Γιώργο Κασναφέρη  και τον αρχηγό της ομάδας  Κώστα Φλίσκα, για αθλητικά θέματα και ειδικά για το ποδόσφαιρο. Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου ευχαρίστησε τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ και τους ποδοσφαιριστές, γι αυτές τις πρωτοβουλίες της ομάδας και του ΠΣΑΠ και με την σειρά του μίλησε στους μαθητές και τους υποσχέθηκε κάθε δυνατή βοήθεια σε τεχνολογικό εξοπλισμό προκειμένου να βελτιωθούν και να βοηθηθούν στα μαθήματα τους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η πρόεδρος της Β’ θμιας εκπαίδευσης του Δήμου κ. Αναστασία Καρκαλιάνη, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης ( Μπούλης ) Παπαδόπουλος, οι καθηγητές του Γυμνασίου και ο Διευθυντής κ. Χρήστος Βαρδικιέδογλου.

Σχετικά Άρθρα