Κόμματα Τελευταία Νέα

Η πρώτη αλλαγή Μητσοτάκη στο κόμμα: Νέος γενικός διευθυντής της ΝΔ ο Νίκος Παπαθανάσης

Με απόφαση του νεοεκλεγέντος προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, νέος γενικός διευθυντής της ΝΔ αναλαμβάνει ο Νικόλαος Παπαθανάσης, σύμφωνα με πληροφορίες. Πρόκειται για μια θέση νευραλγική αφού- εκτός των άλλων- έχει στις αρμοδιότητές του και τα οικονομικά του κόμματος. Επισήμως πάντως, οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν από τον ίδιο τον πρόεδρο της ΝΔ τις επόμενες ώρες.

Ο Νικόλαος Παπαθανάσης τοποθετήθηκε πρόεδρος της Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε. (ΣΤΑΣΥ), το Νοέμβριο του 2012 επί συγκυβέρνησης ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ.

Ποιος είναι

Ο Νίκος Παπαθανάσης, είναι μηχανολόγος μηχανικός, σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Τορόντο και έλαβε μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών στη διοίκηση επιχειρήσεων και την αεροναυπηγική.

Από το 1989 έως το 1991 διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ), από το 1991 έως το 1993 ήταν αναπληρωτής γενικός διευθυντής στην Ολυμπιακή Αεροπλοΐα, από το 2005 έως το 2009 διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος της ΗΣΑΠ Α.Ε. και από το 2008 έως το 2010 ήταν πρόεδρος του Κέντρου Ελληνικών Δημοσίων Επιχειρήσεων και Οργανισμών Δημοσίου Ενδιαφέροντος (ΚΕΔΕΟ). Επίσης, εργάσθηκε σε υψηλές διοικητικές θέσεις σε τεχνικές και κατασκευαστικές εταιρείες της χώρας.

loading...

Σχετικά Άρθρα