Κοινωνία Τελευταία Νέα

Ο Παναγιώτης Ταρενίδης ανέλαβε να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά…Απόντες ο Δημαρχόπουλος και οι αντιδήμαρχοί του

Ο Παναγιώτης Ταρενίδης ανέλαβε καθώς φαίνεται αδυνατούσαν οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου να ανταπεξέλθουν στην κατάσταση με το χιόνι και έτσι ο Ταρενίδης κλήθηκε να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά και να καθαρίσει την πόλη με τα γκρέιντερ και τις αλατιέρες…. Έμπειρος από την θητεία του στην πολιτική προστασία της Νομαρχίας ο Παναγιώτης Ταρενίδης ανέλαβε πρόσφατα και την πολιτική προστασία του Δήμου Ξάνθης και ήρθε σήμερα σαν από μηχανής θεός και κάλυψε το κενό του Δημάρχου και των αντιδημάρχων που είναι εξαφανισμένοι από προσώπου Δήμου παρά του ότι όλοι ξέρανε ότι έρχεται κακοκαιρία!!!!

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του Π. Ταρενίδη για την κινητοποίησή του… Ελπίζω μέχρι αύριο να είναι ανοικτοί οι δρόμοι….

«Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, της έντονης χιονόπτωσης και των χαμηλών θερμοκρασιών, ιδιαίτερα τις νυχτερινές και μεταμεσονύκτιες ώρες, συνιστούμε στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων και του παγετού.

Η πολιτική προστασία του Δήμου Ξάνθης, με το σύνολο των υπηρεσιών του, τεχνικές υπηρεσίες, καθαριότητα, πράσινο και ΔΕΥΑΞ είναι σε αυξημένη ετοιμότητα από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής για να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων και της σφοδρής χιονόπτωσης. Ήδη από νωρίς το πρωί της Κυριακής τα φαινόμενα αντιμετωπίζονται με δύο γκρέιτερ, τρεις αλατιέρες, καθώς και με έξι αγροτικά αυτοκίνητα για ρίψη αλατιού.

Γνωστοποιούμε ότι οι υπηρεσίες έχουν προμηθευτεί ικανή ποσότητα αλατιού για τις ανάγκες που προκύπτουν από την χιονόπτωση. Επίσης, ενημερώνουμε ότι ή  πρόσβαση σε όλο το οδικό δίκτυο μέχρι και το Δασικό Χωριό, στον Ερύμανθο διεξάγεται χωρίς προβλήματα όλη την ημέρα, άλλωστε από σήμερα φιλοξενούνται εκεί 11 άτομα (ΑΜΕΑ) από την Αθήνα που χαίρονται τις ομορφιές της περιοχής.

Τέλος, λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος και του παγετού, παρακαλούμε να αποφευχθούν οι άσκοπες μετακινήσεις των πολιτών και αν κριθεί απαραίτητη η μετακίνηση τους να χρησιμοποιηθούν αντιολισθητικές αλυσίδες στα αυτοκίνητα.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

ΤΑΡΕΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Σχετικά Άρθρα