Κοινωνία Τελευταία Νέα

Την ετήσια βασιλόπιτά τους έκοψαν τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Τοπείρου (pics)

 kaph topeiroy (10) kaph topeiroy (11) kaph topeiroy (9) kaph topeiroy (8) kaph topeiroy (7) kaph topeiroy (2) kaph topeiroy (3) kaph topeiroy (4) kaph topeiroy (5) kaph topeiroy (6) kaph topeiroy (1) kaph topeiroy kaph topeiroy (12)

Την ετήσια βασιλόπιτά τους έκοψαν τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου στο Μουσικό Θέατρο Πολιτεία το Σάββατο 23 Ιανουαρίου. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. κ. Παντελεήμων ο οποίος ευλόγησε και έκοψε την πίτα. Παρών στην εκδήλωση και ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά και υγεία σε όλους, ενώ τόνισε ότι ο Δήμος θα βρίσκεται πάντα κοντά στην Τρίτη ηλικία και θα προσπαθεί για το καλύτερο για όλους τους Δημότες.

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΠΦΑ του Δήμου Τοπείρου Άγγελος Γιοβανόπουλος ευχήθηκε με την σειρά του καλή χρονιά με υγεία το 2016, μοίρασε τα κομμάτια της βασιλόπιτας και εξέφρασε την χαρά του για την μεγάλη συμμετοχή και ζωντάνια των μελών των ΚΑΠΗ στην όμορφη αυτή εκδήλωση, δηλώνοντας και αυτός την αμέριστη υποστήριξη στα μέλη των ΚΑΠΗ, προσφέροντας τους όσα περισσότερα μπορεί για πιο όμορφες και ξένοιαστες στιγμές. Σε αυτούς άλλωστε χρωστάμε τα πάντα όλοι μας κατέληξε στην δήλωση του.

Στην εκδήλωση μαζί με τον Δήμαρχο ήταν παρόντες η Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Τοπείρου Ελένη Πολυχρονιάδου οι Αντιδήμαρχοι Χρυσόστομος Κοτόπουλος και Στέργιος Κουραμίδης, Πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων και Δημοτικοί σύμβουλοι.

Τα μέλη των ΚΑΠΗ Τοπείρου χόρεψαν και διασκέδασαν, στην κατάμεστη “Πολιτεία” ευχαριστώντας τον Δήμο για την πολύ όμορφη βραδιά ενώ ξεχωριστή νότα έδωσαν οι χοροί του Ποντιακού συγκροτήματος του Πολιτιστικού συλλόγου Τοξοτών.

Σχετικά Άρθρα