Γενική

Ο Σύλλογος Ποντίων βραβεύει τους αριστούχους μαθητές της Ξάνθης

μαθητές δημοτικου megaro PONTOS

Στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η κοινωνία μας, η Παιδεία και εκπαιδευτική διαδικασία αποτελούν αναμφισβήτητα  την πιο ισχυρή βάση πάνω στην οποία πρέπει να στηρίζει η πατρίδα μας το ίδιο της το μέλλον. Την νεολαία μας. Που καλείται να βαδίσει σ’ ένα περιβάλλον με κακοτράχαλα μονοπάτια, που έχει κακοποιηθεί και δυστυχώς κακοποιείται από λάθη και παραλείψεις, που έχει παγιδευτεί από ευτελή «φανταχτερά» πρότυπα.

Χρέος και καθήκον  μας να στηρίξουμε την νέα γενιά να ανοίξει τα φτερά της για να προχωρήσει μπροστά. Πάνω στις αξίες του Ελληνισμού και των παραδόσεων μας. Και να επιβραβεύσουμε τους μαθητές και μαθήτριες που προσπαθούν και με ευγενική άμιλλα αναδεικνύονται οι καλλίτεροι.

Ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης εκφράζοντας αισθήματα στοργής, αγάπης και εκτίμησης προς τους νέους ανθρώπους του Συλλόγου που θέτουν στόχους και επιλέγουν το δύσκολο δρόμο της επίπονης προσπάθειας για να τους κατακτήσουν, θα επαινέσει συμβολικά, στην εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιττας μας στις 24 Ιανουαρίου 2016, τα παιδιά των μελών του που:

– αρίστευσαν στην σχολική περίοδο 2014- 2015 σε Γυμνάσιο και Λύκειο με βαθμό 18 και άνω

– πέτυχαν στις εισαγωγικές εξετάσεις των ΑΕΙ και ΤΕΙ του 2015,

με στόχο να ενθαρρύνει τη νεολαία μας να ακολουθήσει το δρόμο της μάθησης, της μόρφωσης και της προόδου.

Παρακαλούνται όσοι πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις να προσκομίσουν φωτοαντίγραφο των απολυτηρίων τους ή βεβαίωση επιτυχίας των σε σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ, στα γραφεία του Συλλόγου, πάροδος Θερμοπυλών 8, κατόπιν συνεννόησης στο τηλ. 6945 104018 η 25410-78811 μέχρι την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016.

Σχετικά Άρθρα