Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Αλέξανδρος Κοντός: Η συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές απέδειξε ότι η Νέα Δημοκρατία αποτελεί τη μόνη εναλλακτική για τον τόπο

Η χθεσινή μέρα ήταν ιδιαιτέρως σημαντική για τη Νέα Δημοκρατία και για την Πατρίδα μας. 400.000 μέλη και φίλοι συμμετείχαν με την ψήφο τους για την ανάδειξη αρχηγού, στέλνοντας το μήνυμα ότι η Νέα Δημοκρατία είναι μία δυνατή φιλοευρωπαϊκή δύναμη, με βαθιές κοινωνικές ρίζες, που αποτελεί τη μόνη εναλλακτική για τον Τόπο.

Θεωρώ υποχρέωσή μου να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλον αυτό τον κόσμο που προσήλθε στις κάλπες και έστειλε αυτό το αποφασιστικό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Ιδιαιτέρως στους χιλιάδες συμπατριώτες μου, Χριστιανούς και Μουσουλμάνους, που δήλωσαν παρόντες με δυναμισμό.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε και στους εθελοντές μας και κυρίως τους νέους ανθρώπους, που και εδώ στην Ξάνθη όπως και σε όλη την Ελλάδα, ακούραστα διεκπεραίωσαν την εκλογική διαδικασία και συνέβαλαν ουσιαστικά ώστε αυτή να ολοκληρωθεί με επιτυχία.

Στις 10 Ιανουαρίου, με την ίδια σύνεση και αγωνιστικότητα, θα προσέλθουμε εκ νέου στις κάλπες για να εκλέξουμε το νέο αρχηγό, εκείνον που θα πάει μπροστά το κόμμα μας και θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της σημερινής, ιδιαίτερα δύσκολης περιόδου που όλοι βιώνουμε.

Έως τότε εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλους, Καλή Χρονιά με Υγεία και οικογενειακή Ευτυχία…

Αλέξανδρος Κοντός

Σχετικά Άρθρα