Καβάλα Τελευταία Νέα

Σεσημασμένος 27χρονος δεν μπόρεσε να κόψει το χούι του να κλέβει τσάντες

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, δύο κλοπές από επιχείρηση και όχημα, που διαπράχθηκαν, την 14/15-12-2015, στην πόλη της Καβάλας.

Συνελήφθη άμεσα στις 15-12-2015 το μεσημέρι, στην Καβάλα, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 27χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι, την 14/15-12-2015, στην Καβάλα, διέρρηξε επιχείρηση, αφαιρώντας από το εσωτερικό της διάφορα έγγραφα και αφαίρεσε από ανασφάλιστο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ένα τσαντάκι, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και διάφορα έγγραφα.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και το χρηματικό ποσό, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους. Κατασχέθηκε επιπλέον το χρηματικό ποσό των 14,60 ευρώ, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του δράστη.

Σημειώνεται ότι ο 27χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας.

loading...

Σχετικά Άρθρα