Αστυνομικά Τελευταία Νέα

17χρονος άρπαξε τσάντα Ξανθιώτισσας με 400 ευρώ αλλά τον «άρπαξε» η αστυνομία

Εξιχνιάστηκε, άμεσα, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, αρπαγή τσάντας 21χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε, στις 4-12-2015 το μεσημέρι, σε Επαρχιακή Οδό της Ξάνθης. Συνελήφθη το ίδιο μεσημέρι, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 17χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία.

Ειδικότερα, ο δράστης, το μεσημέρι της 4-12-2015, προσέγγισε την 21χρονη, η οποία επέβαινε σε δίκυκλο όχημα και αφαίρεσε από την κατοχή της μία τσάντα, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Μετά την καταγγελία του περιστατικού οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες κατά τη διάρκεια των οποίων ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 17χρονου, ο οποίος εντοπίσθηκε και συνελήφθη.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε μόνο η αφαιρεθείσα τσάντα, η οποία κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά της. Σημειώνεται ότι ο 17χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές, ενώ την 5-11-2015 διέφυγε από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου, όπου κρατούνταν.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα