Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Οι «Φρουροί της Θράκης» επιτέθηκαν στις εγκαταστάσεις του DEB. Έκλεψαν και το αυτοκίνητο του Σαδίκ!!!! (photos)

cover deb (1) deb (2) deb (3) deb (6)

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Μεταφέρθηκαν πριν δύο εβδομάδες στα νέα τους γραφεία και δέχθηκαν επίθεση από τους αυτοαποκαλούμενους Φρουρούς της Θράκης. Ο λόγος για το κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας(DEB). Άγνωστοι έσπασαν τις τζαμαρίες των γραφείων που βρίσκονται στο 3 ο ΧΛΜ Κομοτηνής- Καρυδιάς και έγραψαν στους τοίχους «Φρουροί της Θράκης».

Στελέχη του κόμματος αντικρίζοντας αυτή την εικόνα το πρωί της Τρίτης ενημέρωσαν την αστυνομία. Άνδρες της σήμανσης και της ασφάλειας Κομοτηνής βρέθηκαν στο σημείο, κατέγραψαν το περιστατικό και πήραν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στους δράστες. Να σημειωθεί πως οι δράστες, φεύγοντας πήραν μαζί τους το αυτοκίνητο με το οποίο είχε σκοτωθεί σε ατύχημα ο ιδρυτής του κόμματος Αχμέτ Σαδίκ.

Το αυτοκίνητο βρίσκονταν στο εσωτερικό των γραφείων. Για το περιστατικό το κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας(DEB), εξέδωσε σύντομη ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Τα νέα κεντρικά γραφεία του DEB υπέστησαν χτες το βράδυ επίθεση από άγνωστα άτομα. Στην επίθεση αυτή έσπασαν τα τζάμια του κτιρίου και έγραψαν στους τοίχους το σύνθημα «ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ».

Πηγή: xronos,gr

Σχετικά Άρθρα