Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Οι απόστρατοι Αξιωματικοί συγκεντρώνουν ρούχα και τρόφιμα για άπορες οικογένειες της Ξάνθης

Συγκέντρωση Ειδών Ιματισμού/ Υπόδησης και Τροφίμων ανακοίνωσε το τοπικό παράρτημα Ξάνθης της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού με βάση το πρόγραμμα «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ/ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2015/ 2016»

«Σας παρακαλούμε, στο πλαίσιο του παραπάνω Προγράμματος, για την ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ προσφορά σας, από το πλεόνασμα της αγάπης σας, με τα είδη που σας περισσεύουν, ενόψει των Χριστουγεννιάτικων Εορτών, στη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει όλη η Κοινωνία και εμείς μαζί, για διάθεση /συγκέντρωση στο Παράρτημα μας, όποιων δύνασθε,από τα παρακάτω είδη:

α. Τρόφιμα.(Αλεύρι, Ζυμαρικά, Όσπρια, Λάδι, Ζάχαρη, Καφές, κονσέρβες, κλπ).

β. Ρουχισμός/ Υπόδηση (, μεταχειρισμένα, καλής κατάστασης).

γ. Παιδικά Παιχνίδια. ( μεταχειρισμένα-παλιά. να γράφεται η ηλικία )

δ. Βιβλία.

Τα προσφερόμενα είδη, να είναι μεταχειρισμένα καλής κατάστασης, θα διατεθούν, στις 20 Δεκ, για τις ανάγκες Οικογενειών που έχουν ανάγκη, Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων της Ξάνθης (π.χ. Γηροκομείο ‘’Αγ. Βασίλειος’’, Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης, κ.ά.), σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου ή και μεμονωμένα από εμάς.( σε οικογένειες που γνωρίζουμε ότι έχουν ανάγκη).

Τα προσφερόμενα είδη ρουχισμού, παράκληση να είναι σε συσκευασίες που θα σας δώσουμε  και να φέρουν σε εμφανή θέση, ‘’κατάσταση περιεχομένων’’ και με ταυτόχρονα εγγραφή του Φύλλου (Ανδρικά, Γυναικεία, Παιδικά/αγόρι ή κορίτσι, μεγέθη ). Τα τρόφιμα γίνονται δεκτά και χωρίς ατομική συσκευασία.

Όσα είδη μας παραδοθούν συγκεντρωτικά, (χωρίς συσκευασία), θα ομαδοποιηθούν και συσκευαστούν από εθελοντές μας, σε κατάλληλα ‘’πακέτα ατομικού  ή οικογενειακού δώρου’’.

Παράδοση της όποιας προσφοράς σας, μέχρι 10 ΔΕΚ2015 (ΠΕΜΠΤΗ).

Από το ΤΣ /ΕΑΑΣ ΞΑΝΘΗΣ» αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης αποστράτων.

 Σημειώσεις (**):

1.Παραλαβή συσκευασιών ‘’ατομικών δώρων’’, από το Παράρτημα ( 8:00-11:00) ή και σε άλλο χρόνο,κατόπιν ραντεβού (κινητό : 6937100910 και 6937409943).

2.Τα προσφερόμενα είδη, θα καταγράφονται στο Γραφείο μας και θα σας χορηγείται σχετική βεβαίωση.

Σχετικά Άρθρα