fbpx
ΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Μείωση των τελών ύδρευσης με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τοπείρου… Ποιοι ΔΕΝ πληρώνουν και γιατί δεν εισπράττει ο Δήμος;

Ο Δήμαρχος Θωμάς Μίχογλου μας έστειλε χθες το παρακάτω κείμενο: «Ο Δήμος Τοπείρου με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Θωμά Μίχογλου αναλογιζόμενος τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες τις οποίες διανύουμε και προς ελάφρυνση του οικογενειακού προϋπολογισμού, των Δημοτών προέβη σε μείωση των τελών ύδρευσης, σύμφωνα με την ετήσια κατανάλωση ποσίμου ύδατος σε 20%».

Δεν ανέφερε όμως ο κ. Δήμαρχος ότι την απόφαση αυτή ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ την πάρει ο ίδιος αλλά την πήρε το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ το οποίο σε συνεδρίασή του μετά από ομόφωνη πρόταση και τις αντιπολίτευσης αποφάσισε τις μειώσεις αυτές… μάλιστα στην συνεδρίαση εκείνη είχαν τεθεί θέματα και για το ΤΙ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ο Δήμος από τους πολίτες ερώτηση που δεν απαντήθηκε!!!! Από άλλους εισπράτει- τα κορόϊδα- και από άλλους έχει λαμβάνειν- τους έξυπνους; Και πόσα είναι τα ανείσπρακτα των νερών κ. Μίχογλου; (Αυτά τα έκανε ο Χατζηευαγγέλου και τον κατηγορούσατε τότε… τα ίδια γίνονται και τώρα; Θα ήθελα μια διευκρίνηση πραγματικά!!!).

Σχετικά Άρθρα