Κόμματα Τελευταία Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Αν ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κυβερνήσει, οφείλει να παραιτηθεί – Σύντομα θα αποτελεί κακό παρελθόν για την πατρίδα μας»

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ερωτηθείς το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, από δημοσιογράφους να σχολιάσει τη δήλωση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, μετά το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών, απάντησε:

«Αν ο κ. Τσίπρας νοιώθει ότι δεν μπορεί πλέον να ασκήσει τα καθήκοντα του, οφείλει να παραιτηθεί.

Η Νέα Δημοκρατία αν και βρίσκεται εν μέσω μιας δημοκρατικής εσωκομματικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέου Προέδρου, παραμένει η μόνη πολιτική δύναμη στη χώρα με την εμπειρία και τη γνώση να διαπραγματευτεί με τους εταίρους μας προς όφελος των Ελλήνων πολιτών.

Θα περίμενα από τον κ. Τσίπρα, που επέβαλε το σκληρότερο τρίτο Μνημόνιο και που οδηγεί την οικονομία στη λάθος κατεύθυνση, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στον αφανισμό και θέτει τη χώρα σε κίνδυνο, εκτός από μια ειλικρινή συγγνώμη, περισσότερη αυτογνωσία και ταπεινότητα.

Ο κ. Τσίπρας που χώρισε την Ελληνική κοινωνία σε “υπερήφανους διαπραγματευτές” και “προσκυνημένους γερμανοτσολιάδες” και δίχασε το λαό όσο κανένας πολιτικός από τη Μεταπολίτευση και μετά, θα αποτελεί σύντομα ένα κακό παρελθόν για την πατρίδα μας».

loading...

Σχετικά Άρθρα