Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Τα Κάλαντα των Χριστουγέννων άκουσε ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Γιώργος Παυλίδης (pics)

ΜΠΑΝΤΑ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΒΡΙΤΩΝ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΠΑΝΤΑ 12ΗΣ ΜΚ Μ.Π. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και γιορτινές μελωδίες άκουσε την Παραμονή Χριστουγέννων ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης, κ. Γιώργος Παυλίδης ενώ αντάλλαξε ευχές με εκπροσώπους τοπικών φορέων, πολίτες και παιδιά.

Το πρωί της 24 ης Δεκεμβρίου, παραβρέθηκε στο γραφείο της Περιφέρειας (Νομαρχείο) στην Αλεξανδρούπολη, όπου παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ. Δημητρίου Πέτροβιτς και του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης κ. Κωνσταντίνου Εξακουστού άκουσαν τα Κάλαντα, από την Στρατιωτική ορχήστρα της 12ης Μ/Κ Μ.Π. Αλεξ/πολης Έβρου και τη Χορωδία 23 ης Τ.Θ. Ταξιαρχίας Έβρου.

Ακολούθως ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης μετέβη στην έδρα της Περιφέρειας στην Κομοτηνή και  παρακολούθησε Κάλαντα από το Μορφωτικό Όμιλο Κομοτηνής, την μπάντα της 21ης ΤΘΤ, τη Φιλαρμονική του Δήμου Κομοτηνής και το Σύλλογο Εβριτών Ροδόπης. Τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα παρουσιάστηκαν στην Περιφέρεια, από τις Φιλαρμονικές του Δήμου Ιάσμου και του Ν.Σιδηροχωρίου καθώς επίσης από την ορχήστρα του Μουσικού Γυμνασίου- Λυκείου Κομοτηνής.

Σε δήλωση του ο Περιφερειάρχης, ευχήθηκε υγεία και ευτυχία προς τους πολίτες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της Περιφέρειας τη νέα χρονιά, επισημαίνοντας ότι το 2015 που εκπνέει σε λίγες ημέρες, είναι ένα έτος κατά το οποίο η Περιφερειακή Αρχή αντιμετώπισε με επιτυχία, σημαντικές προκλήσεις και προβλήματα ενώ επαναπροσδιορίσθηκε με διαρθρωτικές προγραμματικές αλλαγές η προοπτική ανάπτυξης του τόπου.

Σχετικά Άρθρα