Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Στο πλευρό των εργαζομένων της ΡΟΔΟΠΗΣ ο Σύλλογος Γυναικών Ξάνθης

Οι γυναίκες του Συλλόγου Γυναικών Ν. Ξάνθης (μέλος ΟΓΕ) χαιρετίζουμε και εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στη Γαλακτοβιομηχανία ΡΟΔΟΠΗ για την επαναπρόσληψη των απολυμένων εργατών κι ενάντια στην εργοδοτική τρομοκρατία.

Στεκόμαστε δίπλα σας στον πολύ μεγάλης σημασίας αγώνα, γιατί δεν είναι απλά ένας αγώνας για τη δουλειά και το μεροκάματο, είναι ένας αγώνας απέναντι στον εργασιακό μεσαίωνα και την σύγχρονη σκλαβιά, είναι αγώνας απέναντι στους εκμεταλλευτές μας.

Απευθυνόμαστε σε όλες τις γυναίκες της λαϊκής οικογένειας, στις συζύγους και μανάδες των απεργών της ΡΟΔΟΠΗΣ, να σταθούμε δίπλα στους απεργούς, να δείξουμε την έμπρακτη συμπαράσταση με την παρουσία μας έξω από τη γαλακτοβιομηχανία ΡΟΔΟΠΗ για όσο διαρκέσουν οι απεργιακές κινητοποιήσεις.

Ο αγώνας σας είναι ο αγώνας όλων των εργατών, είναι ο αγώνας για το αύριο των παιδιών μας. Συμβάλει στο να ανοίξει ένας καινούργιος δρόμος για να τον δείξουμε στα παιδιά μας. Σίγουρα θα τον ακολουθήσουν και θα τον συνεχίσουν με υπερηφάνεια μέχρι την τελική νίκη.

Σχετικά Άρθρα