Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Νέος “Αλέξης Τσίπρας” ο Θωμάς Μίχογλου έκανε στροφή προς τον ρεαλισμό χθες το βράδυ (photo)

mixogloy topeiros (9) mixogloy topeiros mixogloy topeiros (1) mixogloy topeiros (2) mixogloy topeiros (3) mixogloy topeiros (4) mixogloy topeiros (5) mixogloy topeiros (6) mixogloy topeiros (7) mixogloy topeiros (8)

Επεισοδιακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στον Τόπειρο είχαμε χθες βράδυ με θέμα φυσικά τα σκουπίδια και την παραχώρηση του ΧΥΤΑ στον ΣΔΑΝΞ έναντι κάποιου τιμήματος. Πέρσι τέτοιο καιρό ο Μίχογλου ζητούσε 450 χιλιάδες ευρώ για κάθε χρόνο παραχώρησης ενώ φέτος κάνοντας στροφή προς τον ρεαλισμό πήρε 70.000 και μια θέση στο ΔΣ του Συνδέσμου διαχείρισης απορριμμάτων!!! Έτσι τα βρήκαν με τον Δημαρχόπουλο και το σήριαλ των σκουπιδιών παίρνει τέλος.

Αν και σύσσωμη η αντιπολίτευση στήριξε τον Μίχογλου η απόφαση δεν ήταν ομόφωνη αφού υπήρξαν 17 Ναι ένα ΟΧΙ και ένα Λευκό που προήλθαν από τον συνδυασμό του κ. Μιχογλου και από συμβούλους που εκλέγονται στην περιοχή του ΧΥΤΑ.

Το συμβούλιο αποφάσισε την εξουσιοδότηση του Δημάρχου για την υπογραφή Σύμβασης Παραχώρησης χρήσης ΧΥΤΑ Δήμου Τοπείρου προς τον Σύνδεσμο Διαχείρισης Απορριμμάτων Νομού Ξάνθης (ΣΔΑΝΞ) για επέκταση και αναβάθμισή του και ένταξή του στο Πρόγραμμα «Εφαρμογή Σχεδίου Διευθέτησης και Συμπλήρωσης Υποδομών ΧΥΤΑ Νομού Ξάνθης» του ΥΠΕΚΑ. Οι σύμβουλοι που διαχώρισαν την θέση τους έθεσαν περιβαλλοντικά ζητήματα που χρονίζουν και επικαλέστηκαν το γεγονός ότι η κακή λειτουργία του ΧΥΤΑ επιβαρύνει τους γύρο οικισμούς και ότι η μόλυνση φτάνει μέχρι και τις ακτές του Τοπείρου. (Θέμα που πρέπει οπωσδήποτε να το δει ο Δήμαρχος μιας και οι καταγγελίες είναι επίσημες… πολλές και επαναλαμβανόμενες!!!).

Σχετικά Άρθρα