Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Με τους Βουλευτές Ξάνθης συναντήθηκε η ρομποτική ομάδα του 1 ου ΓΕΛ

rompotiki syriza rompotiki syriza (1) rompotiki syriza (2)

Στην Ξάνθη, το Σάββατο 14-11-2015, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, συναντήθηκαν οι Ολυμπιονίκες μαθητές του 1 ου ΓΕΛ Ξάνθης, ο Καθηγητής τους, ο Διευθυντής του Σχολείου, μέλη του Συλλόγου Γονέων, με τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Γιαννακίδη Στάθη και Στογιαννίδη Γρηγόρη.

Οι Βουλευτές συνεχάρησαν τα παιδιά, από κοντά καθώς και όσους συνέβαλαν στη μεγάλη τους επιτυχία. Συζήτησαν για την σπουδαία εμπειρία τους και το πόσο σημαντική είναι η εισαγωγή των Νέων Τεχνολογιών, πέραν της Πληροφορικής, στην Εκπαίδευση.

Ακόμη ακούστηκαν τα ζητήματα που απασχολούν τα παιδιά, για τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά τους, μετά από την πολύ σημαντική διάκρισή τους, όπως και τα αιτήματά τους προς το Υπουργείο.

Οι Βουλευτές τόνισαν πως είναι ευθύνη και υποχρέωση της Πολιτείας, με αφορμή τη σπουδαία νίκη της Ομάδας, να υιοθετηθούν οι Νέες Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση και να προωθηθούν στα σχολεία, σε όφελος και των επόμενων γενιών. Τέλος, διαβεβαίωσαν τους παρόντες στη συνάντηση, πως άμεσα, θα έχουν τις απαραίτητες επαφές, όσον αφορά στα αιτήματά τους. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα.

Σχετικά Άρθρα