Κόμματα Τελευταία Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Μόνο μια ισχυρή Νέα Δημοκρατία μπορεί να αντιπαρατεθεί στο λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ»

 HANIA 2 _DIM5304_1 _DIM5395_1 _DIM5410_1 HANIA 1

            Για την ανάγκη δημιουργικής ανανέωσης στη Νέα Δημοκρατία ώστε να μετατραπεί από ένα συρρικνωμένο κόμμα σε μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη έκανε λόγο χθες, Σάββατο 7 Νοεμβρίου, ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία του στα Χανιά στον τελευταίο σταθμό της τριήμερης περιοδείας του στην Κρήτη.

Ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε την ανάγκη διεύρυνσης της Νέας Δημοκρατίας όχι μόνο με νέα πρόσωπα αλλά και με νέες ιδέες. «Να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε μια πολιτική δημιουργικής ανανέωσης, να μπολιάσουμε τη Νέα Δημοκρατία με νέες ιδέες, με νέα πρόσωπα, να μπορέσουμε να την ξανακάνουμε από συρρικνωμένο κόμμα, μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη. Να μπορέσουμε να αντιπαρατεθούμε υπεύθυνα με το λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ, του κ. Τσίπρα στη Βουλή, να μπορέσουμε να κερδίσουμε τις επόμενες εθνικές εκλογές, γιατί μόνο η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη μπορεί να δώσει σήμερα λύσεις στα μεγάλα προβλήματα της χώρας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα κατηγόρησε την Κυβέρνηση για αντιαναπτυξιακή λογική, ενώ αναφερόμενος στην Κρήτη τόνισε την ανάγκη να υπάρξει ένα αναπτυξιακό σχέδιο που, όπως είπε, θα δίνει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα το νησί. «Τα τρία βασικά πράγματα που πρέπει να υλοποιηθούν στην Κρήτη είναι ο βόρειος οδικός άξονας, το νέο αεροδρόμιο Ηρακλείου και ένας περιφερειακός χωροταξικός σχεδιασμός που θα βασίζεται σε δράσεις που θα προστατεύουν το περιβάλλον», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην προσφορά του πατέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο πατέρας του νιώθει και πάντα πράττει σαν να είναι ο πέμπτος βουλευτής Χανίων. Δήλωσε υπερήφανος που κατάγεται από τα Χανιά και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα έχει τη στήριξη των πολιτών της Κρήτης και ότι θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Φεύγω από την Κρήτη πιο πεπεισμένος παρά ποτέ ότι θα είμαι ο επόμενος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Ότι το Κόμμα μας θα αποκτήσει και πάλι Πρόεδρο Χανιώτη. Ότι θα έχω τη στήριξη πολλών απλών Νεοδημοκρατών, οι οποίοι θα έλθουν να ψηφίσουν σε αυτές τις εκλογές για να μπορέσουμε να οδηγήσουμε όλοι μαζί το κόμμα σε μια νέα εποχή», τόνισε.

Στην 115 Πτέρυγα Μάχης

Ο κ. Μητσοτάκης λίγο πριν αναχωρήσει σήμερα, Κυριακή 8 Νοεμβρίου, από την Κρήτη παρευρέθηκε στην 115 Πτέρυγα Μάχης στις εκδηλώσεις για την εορτή των προστατών της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ.

Σε δηλώσεις του ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στην υψηλή αποστολή που επιτελούν τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας και συνολικά των Ενόπλων Δυνάμεων, κάτω από αντίξοες τις περισσότερες φορές συνθήκες.

Σχετικά Άρθρα