Κοινωνία Τελευταία Νέα

Κατάπτυστη ανακοίνωση του ΠΟΤΑΜΙΟΥ για την Θρησκεία μας… άιντε να χαθείτε…

Έχουν «ξεφύγει» πραγματικά εκεί στο Ποτάμι οι σύμβουλοι του Στ. Θεοδωράκη και εξέδωσαν ανακοίνωση κατά του θρησκεύματος που τους υπενθυμίζω ότι είναι για το Ελληνικό Κράτος «Χριστιανός Ορθόδοξος»!!!! Το Ποτάμι λοιπόν σχολιάζει τις πληροφορίες που θέλουν τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο να εξέδωσε διαταγή, σύμφωνα με την οποία οι στρατιωτικοί θα μπορούν να φέρουν στη στολή τους, αν το επιθυμούν, τον αντίστοιχο, για κάθε κλάδο, προστάτη Άγιο ή Αγία παράλληλα ή αντί του εθνοσήμου (τον Άγιο Γεώργιο και την Αγία Βαρβάρα για τον Στρατό Ξηράς, τον Άγιο Νικόλαο για το Πολεμικό Ναυτικό και τον Αρχάγγελο Μιχαήλ για την Πολεμική Αεροπορία) με την παρακάτω απαράδεκτη και κατάπτυστη ανακοίνωση για όσους είναι θρησκευόμενοι και οι οποίοι μάλιστα αποτελούν τεράστιο ποσοστό επί του πληθυσμού των Ελλήνων.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως «είναι κατανοητό ότι μετά από κάθε “αριστερίζουσα” δήλωση Φίλη, το δεξιόστροφο “ποίμνιο” της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα πρέπει να συγκρατείται με πανηγυρικές ενδείξεις συστράτευσης Στρατού- Εκκλησίας, που ούτε η δικτατορία του Μεταξά, ούτε η χούντα των Συνταγματαρχών είχαν σκεφτεί ποτέ να εφαρμόσουν». «Παρότι είναι ανήκουστο ότι θα είχαμε επί αριστερής κυβέρνησης επιστροφή στο φάντασμα της αναγραφής του θρησκεύματος, όχι πια επί των ταυτοτήτων αλλά επί των στολών των στρατιωτικών, ίσως η διαταγή αυτή να έχει και τα θετικά της», παρατηρεί το Ποτάμι και σε σκωπτικό τόνο συνεχίζει:

«Για τους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων που θα κληθούν να υπηρετήσουν στα περιβόητα πεντηκονταετή “σαπάκια”, την αναπαλαίωση των οποίων η κυβέρνηση προβάλλει ως επιτομή του εξοπλιστικού προγράμματός της, ένας Άγιος ραμμένος στην στολή, ίσως να αποτελεί μια κάποια λύση…».

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας στη λακωνική του ανακοίνωση σημείωσε:

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το «Ποτάμι» για τις στολές των στρατιωτικών επιδέχεται απάντηση μόνο από τον Πνευματικό και τον Θεό τους, αν έχουν Θεό.

Σχετικά Άρθρα