Έβρος Τελευταία Νέα

Έκλεψε κινητό και υπολογιστή αλλά τον εντόπισαν από τα ηλεκτρονικά ίχνη

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, διάρρηξη οικίας, που διαπράχθηκε, το βράδυ της 20-10-2015, στην πόλη της Αλεξανδρούπολης. Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη στις 21-10-2015 το απόγευμα, στην Αλεξανδρούπολη, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 18χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τις έρευνες, ο 18χρονος, το βράδυ της 20-10-2015, διέρρηξε οικία, στην Αλεξανδρούπολη και αφαίρεσε από το εσωτερικό της 1 φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, 1 ηλεκτρονική συσκευή, 1 κινητό τηλέφωνο, 1 ρολόι χειρός, 1 σακίδιο και 5 κολόνιες.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε το παραπάνω κινητό τηλέφωνο, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Σημειώνεται ότι ο 18χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Σχετικά Άρθρα