Αυτή είναι η "Αφροδίτη" που έκανε yoga ολόγυμνη διαλύοντας το ίντερνετ! - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
Παράξενα στο Internet Τελευταία Νέα

Αυτή είναι η «Αφροδίτη» που έκανε yoga ολόγυμνη διαλύοντας το ίντερνετ!

afroditi afroditi (1) afroditi (2) afroditi (3) afroditi (4) afroditi (5)

Το όνομά της είναι Luba Shumeyko και όταν αποφάσισε πριν λίγο καιρό να ποζάρει για τον φωτογραφικό φακό του συζύγου της, κάνοντας yoga και φορώντας μόνο… το άρωμά της, προκάλεσε μια σχετική αναταραχή! Η ίδια φροντίζει μέσα από τα social media να κρατά τους θαυμαστές της ενημερωμένους!… Η Luba Shumeyko είναι σύζυγος του Petter Hegre, παγκοσμίου φήμης φωτογράφου. Η δουλειά του είναι απόλυτα συνυφασμένη με το γυμνό, αφού σχεδόν σε όλα τα projects του, καλλίγραμα μοντέλα αποχωρίζονται… τα πάντα και ποζάρουν για χάρη του!

Σε ένα project επέλεξε την σύζυγό του ως το μοντέλο και το concept ήταν η yoga. Για μία ακόμη φορά το μοντέλο του Petter Hegre, δηλαδή η ίδια του η γυναίκα, δεν φορούσε απολύτως τίποτα, με τις φωτογραφίες να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και να προκαλούν… επικίνδυνη αύξηση της θερμοκρασίας!

Η Luba Shumeyko, ωστόσο, δεν έχει μείνει μόνο σε αυτό το project, αφού φροντίζει να ενημερώνει διαρκώς τους λογαριασμούς της σε διάφορα social media, προσφέροντας στους θαυμαστές της αξεπέραστες πόζες.

Δείτε μερικές από τις αμέτρητες που έχει αναρτήσει η ίδια:

Σχετικά Άρθρα