Έβρος Τελευταία Νέα

37χρονος από το Έβρο είχε ρημάξει σπίτια και καταστήματα

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, 7 κλοπές από οικίες, κατάστημα και όχημα, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν, την 23/24-10-2015, στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Συνελήφθη στις 24-10-2015 το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 37χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές. Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από τις έρευνες ο 37χρονος, την 23/24-10-2015, διέρρηξε, στην Αλεξανδρούπολη, μία οικία, ένα κατάστημα και ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους μικρό χρηματικό ποσό, 1 ζευγάρι κλειδιά και μία τσάντα, που περιείχε 1 ρολόι χειρός, 2 κινητά τηλέφωνά και 1 πορτοφόλι με διάφορα έγγραφα και κάρτες.

Επίσης προέκυψε ότι ο δράστης εισήλθε σε πολυκατοικία και αφαίρεσε από το εσωτερικό της μία συσκευασία καπνού, ενώ αποπειράθηκε να διαρρήξει άλλες τρεις οικίες, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την πράξη του.

Στην κατοχή του 37χρονου βρέθηκαν τα παραπάνω αφαιρεθέντα αντικείμενα και το χρηματικό ποσό, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους. Κατασχέθηκαν επίσης 3 διαρρηκτικά εργαλεία, 1 ζευγάρι γάντια και το χρηματικό ποσό των 13 ευρώ.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Σχετικά Άρθρα